INGENTING FUNKAR OCH JAG ÄR SÅ FRUSTRERAD… MORR…

Posted on

Det här blir inget muntert inlägg. Inga bilder och en text som inte gör någon människa glad… Ingenting funkar rent tekniskt just nu. Det går inte att ladda ner bilder och allting strular med bloggen mer och mer. Funktion efter funktion försvinner bara helt random. Jag ska försöka få tag i någon som kan hjälpa mig att få ordning på det här men under tiden så får ni ha lite tålamod att det ekar tom här inne. Just nu ångrar jag att jag bytte plattform…

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Lena - gott för själen
  oktober 2, 2020

  Alltså. Sånt där teknikstrul kan göra en galen. Särskilt när man inte kan lösa det själv!

  Jag har tålamod att vänta 🙂

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   oktober 2, 2020

   Ja suck… jag är så dålig på det och mitt tålamod är inte det bästa tyvärr… Tack Lena <3 Kram //Tina

 • Mamma C
  oktober 2, 2020

  Låter inte kul alls hos dig.
  Det kommer att lösa sig andas djupt och tänk positivt.
  Ha en fin fredag i alla fall.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 2, 2020

   Jag gjorde precis som du sa… tog några djupa andetag och det hjälper ju faktiskt lite när man blir så frustrerad. Tack för pepp :-). Ha en fin fredagskväll! Kram //Tina

Previous
JAG INSER ATT JAG VARIT OTYDLIG OCH I MORGON SKA VI SKILJAS ÅT, MIN VAPENDRAGARE OCH JAG…