Allmänt

VI TOG EN SVÄNG NER TILL CITY…

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M, Adlibris, Bokus och Åhléns.

Hello!

Hoppas att ni har det bra i det gråmurriga vädret. Inte en solstråle så långt ögat kunde nå idag… bara tunga moln och ruggigt i luften. Vi tog en promenad ner till city för att kolla in lite grejer till sovrummet men vårt första mål var Indiska på Drottninggatan där vi hälsade på en solstråle inomhus.

Min skjortjacka är tyvärr slut men det finns liknande HÄR. Carin Westers mössor hittar ni HÄR.

Vår kompis Anna som har skrivit en bok om sin uppväxt satt där och signerade böcker idag. Hon är så modig som har skrivit den här boken och hon har gjort det så bra! HÄR hittar ni hennes bok. Även HÄR finns hennes bok. Hejja Anna!!!

När vi shoppat klart vände vi hemåt och åt en sen lunch på vägen. Flippin’ Burgers är ett superpopulärt ställe som ligger på Observatoriegatan i Vasastan. Så enkelt, så gott och så prisvärt. Man kan välja ful-fries och fin-fries och vi delade på en fin-fries. Det bästa jag ätit i friesväg tror jag. Jag har annars sagt att Kapten Grogg i Ronehamn på Gotland har de godaste men de här slår nog deras faktiskt.

Ikväll börjar äntligen ”Så mycket bättre” igen och det ser jag så mycket fram emot. Jag ser däremot inte fram emot att ställa tillbaka klockan. För min del kan det hellre få vara mörkt på morgonen än på kvällen så att ställa om så att mörkret anfaller oss redan på eftermiddagarna framåt, det är så deprimerande.

Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

 • Mamma C

  Myslördag, jag glömde bort att Så mycket bättre började igår. Så det får tittas på idag istället.
  Jag tycker vi kan slopa denna timme fram eller tillbaka helt och hållet. Det är ju på G bara de kan enas om vilket som vi ska ha.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Visst är det ett mysigt program! Jag tycker också att vi kan slopa den men jag skulle helst vilja ha ”sommartid” året runt om jag får välja. Ha en fin avslutning på helgen. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *