Inredning

JAG BRUKAR FÅ EN SLANT…

Hej allesammans!

Varje år till advent brukar jag och min syster få en slant av vår mamma. Den ska gå till blommor och växter och när vi ännu bodde på Gotland så gick vi alltid tillsammans och jag fick välja ut vad jag ville ha. Nu får jag ta med mig Per i stället. Han är väl inte speciellt intresserad av vad som ska inhandlas men han är en bra bärhjälp haha.

I år blev det bland annat en enbuske, tallris, en julros, silverek, hyacinter och lite annat smått och gott. Man får mycket för pengarna när man handlar på torget. Särskilt om man handlar vid stängningsdags. Då rear de oftast ut allting till halva priset. Tack snälla mamma för årets växter!

Jag är på jakt efter en fin lykta till bordet men jag har inte hittat någon ännu som jag tycker om.

Växterna jag köpte tidigare i höstas är fortfarande lika fina.

En dag kvar på den här jobbveckan och i nästa vecka ska jag börja varva ner. Jag ska vara rätt mycket ledig i år. Det kommer att bli nästan tre veckor vilket jag ser så mycket fram emot. Förra julen så jobbade jag nästan alla mellandagar för då hade jag rätt mycket på gång som jag inte kunde släppa men i år är det lugnare så då passar jag på. Synd bara att vi inte redan nu har bilen här uppe så att vi kan åka på lite utflykter. Vi bestämde oss för det lite för sent. Om det inte vore för att det är så dyrt att ta färjan över så hade vi kunnat åka ner och hämta upp den. Om någon av er som vi känner ska åka färjan till Nynäshamn och vill köra bil upp till Stocholm istället för att ta båtbussen; hojta till.

Och vad ska man nu hitta på för mat ikväll då… det är ett dilemma varje dag tycker jag. Vi har pratat om att hämta hem mat ikväll. Vi får se om det blir asiatiskt eller om det blir pizza.

Ha en fin torsdag så hörs vi i morgon!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *