JAG HANN PRECIS…

Posted on

Halloj!

Jag vet att det blivit vääääldigt mycket blommor här inne på bloggen nu den senaste tiden men jag lovar att det här får vara det sista på ett tag… Tänk att jag hann precis ner innan syrénsäsongen var över men det var på håret. När jag körde ut mot Tofta igår så såg jag att det var överblommade syrénbuskar överallt så jag var inställd på att jag skulle mötas av en vissen häck men vad är det jag ser när jag rullar fram mot vårt hus… de var inte alls överblommade. Det var precis som om någon däruppe tyckte att jag var värd att få njuta av dem även i år.

Alltså doften av de här…

Den här dagen startade jag upp med en morgon-PW längs med havet och när jag kom hem körde jag ett styrkepass på altanen. På min Instatory @tiname_insta kan ni se morgnens vy och mina nya snabba skor. Jag är egentligen ingenting för att träna på morgonen men om jag får börja med en PW så går allt så mycket lättare. Och här på landet är det ännu lättare än när jag ska bege mig ut i Stockholm. Där måste man kryssa mellan människor och hålla andan när de kommer för nära. Det är i och för sig en dimension till på träningen.

Nu ska jag strax åka in till Visby fixa lite grejer till helgens middagar. Jag vill helst inte åka och handla oftare än vad jag måste. Per jobbar på här hemma under tiden och förhoppningsvis är han klar tills jag kommer hem igen. Sen väntar en skön helg med vackert sommarväder.

Ha en fin fredag!

Kram //Tina

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • ulrica
  juni 22, 2020

  Snälla du, be inte om ursäkt för att du lägger ut inlägg om blommor i bloggen.. det är väl bara härligt och fint.. eller?!
  Kram

  • tiname@live.se
   juni 22, 2020

   Ha ha… ja men jag tänker att alla kanske inte uppskattar blomsäsongen lika mycket som jag. Jag har lätt för att snöa in på saker :-). Kram //Tina

Previous
NÄR MAN FÅR KOMMA TILLBAKA TILL GOTLAND…