Mode

JAG NYPER MIG I ARMEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M och Bubbleroom.

Hej!

Här sitter jag och undrar vad det var som egentligen hände. Förra veckan när jag var ute på mina cykelrundor så hade jag både mössa och vantar på mig. Idag har vi kunnat äta både lunch och middag ute i solen på altanen. Jag får nypa mig i armen för att förstå att jag inte drömmer.

Jag har till och med plockat fram mina kjolar idag och låtit mina vinterbleka ben fått lite sol på sig. Min leokjol är nog inne på tredje säsongen nu och vi trivs ff väldigt bra ihop. Liknande leokjol finns och HÄR och HÄR.

Ikväll har jag planerat lite inför helgens fix. Det kommer att bli pallkragar här hos oss i år. Per och Lilly brukar stå för odlandet i den här familjen men det är rätt hopplöst att få något att växa i vårt trädgårdsland så vi ger nog upp det och testar pallkragar istället. Har ni några bra tips när man odlar just i pallkragar så får ni gärna dela med er.

Skön dag och skön kväll. Per är inne i Visby och spelar padel och jag ska nog titta på en serie innan det är dags att runda av den här dagen. Vi hörs!

KRAM!

3 Comments

 • Ulrica

  Ett litet tips får du från mig här då.. jorden är det viktigaste när du odlar i pallkragar.
  Det allra bästa är om du kan få tag på brunnen hästskit från någon hästgård i närheten – det älskar grönsakerna!!
  Blanda sedan runt det med en något högre kvalitativ planteringsjord än de där ”5 för 100 kr” – jordsäckarna.

  Så underbart att susa runt i sommarkläder – vi hade ett par halv-varma dagar här uppe men nu är det tillbaka på 12 grader och regn.
  Vår gräsmatta är i akut behov av klippning men det går ju inte för det regnar ju hela jädra tiden.
  KRAMAR

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *