NU ÖPPNAR VI UPP ALTANEN…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M och Ellos.

Hej Hej!

Alltså vilken dag! Vi har suttit och jobbat med öppen dörr idag. Det har varit så varmt och skönt och det var så efterlängtat. När man tittar ut så kan man bokstavligen se hur bladsprickningen sker mitt framför ögonen på en. Fåglarna kvittrar och allt är magiskt… förutom allergin då… kan inte någon fixa fram ett vaccin mot allergi?! Huvudet är tungt som bly, jag är så trött så jag vill bara gå och sova, ögonen kliar, öronen kliar och gör ont och bihålorna har gått bananas. Det blir bara värre för varje år tycker jag. Men jag försöker att förtränga det och njuta så mycket jag bara kan av den här underbara årstiden. Och jag är så lycklig över att få vara just här på Gotland nu.

Mot kvällen var det fortfarande supervarmt ute så under tiden Per var inne i Visby och handlade inför veckan så började jag dona lite ute på altanen. Jag öppnade upp uteköket så smått och letade efter alla grejer som vi stuvade undan i höstas.

HÄR hittar ni liknande kuddar i linne. Övriga kuddar kommer från Afroart.


Snygga diskborstar finns HÄR. Ljusslingor i olika färger finns HÄR.

Jag plockade fram dynor och kuddar och hängde upp hattarna på väggen, och när Per kom hem så satt vi ett bra tag ute i loungen och bara njöt av allt. Nu börjar det… som vi har längtat!

Nu ska jag planera lite för vilka växter vi ska köpa till altanen och sen börjar finliret. I år ska vi också försöka att hitta ett par sköna fåtöljer i någon form. Jag vet inte exakt hur de ska se ut men jag kommer att veta när jag springer på dem. Förra året hittade jag inga men kanske har vi tur i år? Jag fortsätter att hålla utkik.

Hoppas att ni också haft en varm och skön dag. Vi hörs i morgon!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • Mamma C
  maj 11, 2021

  Tråkigt med allergin som bara blir värre varje år.
  Härligt att få plocka fram inför den stundande sommaren som är på G.
  Hoppas du hittar några sköna fåtöljer i år till er altan.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 11, 2021

   Ja, det är lite tungt men det goda med våren väger upp allting ändå. Jag håller också tummarna för att vi hittar några vi gillar. Men förr eller senare :-). Kram //Tina

 • Ja, vilket fantastiskt härligt väder som har seglat in nu! Har suttit på kontoret och svettats. Imorgon är det ytterligare en arbetsdag på kontoret, men sen så!

  Vad mysigt ni har där på altanen. Längtar så tills vi kan inreda vår… Den måste bara byggas först … 😉

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   maj 11, 2021

   Ja visst är det underbart! Jag är tacksam för att jag måste jobba hemma, i alla fall just den här årstiden. Man kan njuta lite mer exempelvis som på lunchen idag när man kan gå ut på altanen och äta och koppla av en stund. Jag måste kika in till dig och kolla hur det går med bygget. Så spännande att få se något växa fram, eller hur?
   Kram //Tina

 • Ulrica
  maj 15, 2021

  Så otroligt mysigt det är på er altan!!!
  KRAMAR

Previous
ETT SOLIGT FIRANDE…