LIVET PÅ GOTLAND JUST NU…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks, KappAhl och Lindex.

Hej på er alla som tittar in!

Alltså vilka dagar… sol och värme och det känns som att jag har semester mest hela tiden bara för att det är vackert väder och för att vi har möjlighet att vara är här på Gotland just nu.

Och vad har vi gjort sen senast då… ja vi har så klart jobbat men vi har också hunnit med att fixa lite här hemma, grillat och bara njutit av den här årstiden även om vi nyser, ögonen kliar och näsan rinner…

Nu när jag inte kan gå på grund av den där förbaskade hälsporren så har jag fått kampera ihop med min “Kronancykel” en hel den senaste tiden. Vi cyklar minst en mil varje dag och den är fin på alla sätt och vis men jag inser att cyklingen kommer att bli min träningsform en lång tid framöver och då går det ju inte för sig att cykla omkring träningsklädd på en damcykel med cykelkorg. Så i morgon händer det… då ska jag åka in till Visby och kika på en mer ändamålsenlig cykel.

Men min “Kronan” och jag kommer ju fortfarande ändå att hänga tillsammans, precis som idag när vi mot kvällen cyklade bort till Toftagården på ett glas där vi sprang på både vänner och bekanta och surrade bort ett par timmar.

Men innan man träffar folk så måste man ju piffa sig lite med läppglans. HÄR hittar ni mitt favoritmärke. Jag brukar variera nyanserna och jag gillar verkligen just det här märket för det sitter länge och torkar inte ut läpparna.

Min topp köpte jag förra året. Tyvärr finns den inte kvar men HÄR kan ni hitta massor av snygga toppar som passar till den typen av kjol som jag har. Min svarta kjol är en gammal vapendragare men HÄR finns en liknande.

Kvällen rundade vi av här i uteköket med att laga kvällens middag med ett glas rosé i högsta hugg. Bäst att passa på att njuta av det här härliga för i morgon ska det ju bli svalt och regnigt igen. Men en liten sneak peek på sommaren tackar man ju inte nej till.

I morgon är vi lediga och så ska vi spana in lite växter till altanen är tanken. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments
 • Mamma C
  maj 14, 2021

  Såg på tv:n i morse att det skulle sjunka i graderna igen hos er.
  Ha en fin fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 14, 2021

   Ja, det var lite svalare idag men ändå rätt hyfsat väder. Solen kom tillslut och då är jag så nöjd :-). Kram //Tina

 • Ulrica
  maj 15, 2021

  Kronan-cyklarna är dom läckraste tycker jag men som du säger så är de kanske inte de mest ergonomiska och lättcyklade alla gånger.
  Jag älskar min elcykel – bästa investeringen jag gjort och så sent som igår satte jag batteriet på laddning så nu kan jag cykla massor i helgen – OM det slutar regna förstås, för just nu sitter jag under filten i soffan med tända ljus, dricker te och muttrar över att det är kallt ute :-)).
  Jag hoppas att du hittar/hittade en perfekt cykel och att din hälsporre ger med sig snart!!
  Stor KRAM

Previous
JAG NYPER MIG I ARMEN…