JAG OCH HAVET…

Hej Hej!

Men snälla nån nyp mig i armen… den här helgen blev ju hur fin som helst! Det trodde jag inte häromdagen när det kändes som att hösten kommit på allvar. Jag och mamma rasslade av våra ärenden tidigare idag och sen möttes vi upp vid stugan i Gnisvärd och körde en favorit i repris.

Det är så himla mysigt att cykla genom skogen över till Gnisvärd. Ännu bättre känns det att cykla där nu när vi har våra MTB:s.

Ni ser hur mycket jag älskar att vara här va? Jag och havet!!!

Idag hämtade vi mat från Broman & Son som ligger mitt emot vårt hus. De kommer att ha öppet för lunch ons-sön och ha öppet på kvällen på lördagar under hösten så det lär bli fler besök framöver. Så god mat!

Det blev en Boeuf Bourguignon och den smakade betydligt bättre än vad den ser ut på min bild. Vi hade ännu en fantastisk dag vid stugan tillsammans med mina föräldrar. Sol, hav, värme och härliga samtal. Minnesvärt!

Och lyckligast var nog min mamma. Hon älskar när vi samlas här sommartid.

Det var den här helgen det… och ips vips så var den förbi. Men än har vi några veckor och helger kvar här på ön innan vi vänder tillbaka till vårt älskade Stockholm igen. Nu kan jag ju faktiskt se fram emot en höst i storstan och att vi också har en riktigt rolig och efterlängtad sak att se fram emot innan hösten sparkar igång på allvar. Återkommer om det när vi känner oss 100% säkra på att det kommer att bli av. Pandemin ni vet…

Ha en härlig söndagskväll och en fin uppstart på nya veckan så hörs vi när den har dragit igång.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • dianasdrömmar
  augusti 22, 2021

  Avis så härligt ni har kram

  • tiname@live.se
   augusti 22, 2021

   Och jag är avis på att du har varit på Sandhamn. Det har vi ännu kvar… Kram //Tina

 • Mamma C
  augusti 22, 2021

  Helgerna bara rusar iväg.
  Ha en bra ny vecka nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 23, 2021

   Ja det går såååå snabbt nu. Kram //Tina

 • Sallys hus
  augusti 23, 2021

  Hallå vännen..
  Ja det är verkligen en riktig idyll ni har där…
  Vi får ta en tur förbi ert lilla paradis nästa gång vi är på ön…<3

  Ska bli kul att se vad det var du shoppade mer då…än de fina ljusstakarna..;)
  Jag börjar bli riktigt inredningssugen nu… det är jag alltid den här tiden på året… är SÅ sugen på lite nytt här och där…

  Kram och ha en fin dag
  Katarina

  • tiname@live.se
   augusti 23, 2021

   Ja absolut! Där kan ni ju stå en natt med husbilen om ni vill ju? Att vi inte tänkte på det när ni var här nu i sommar. Hm… Visst blir man sugen på att piffa och fixa när sommaren börjar gå mot sitt slut? Mysigt det med, eller hur? Ha en fortsatt härlig vecka fina vän <3 Kram //Tina

Previous
MINA FYND FRÅN HÄSTNÄS OUTLET…