Inredning

MINA FYND FRÅN HÄSTNÄS OUTLET…

Hej alla ni som tittar in!

Jag måste visa er mina fina fynd från Hästnäs Outlet som jag besökte häromdagen och som ligger ett par km norr om Visby. I det HÄR inlägget kan ni läsa mer om butiken. Jag fick span på de här höga ljusstakarna och då var jag ju fast direkt. Jag slog till på tre som för början hade ett bra pris men med 40% rabatt så blev det ett ännu bättre utfall om man säger så.

Den fina skålen fick jag av min syster när jag fyllde år. Hon har verkligen stenkoll på vad jag gillar och den passar ju så bra till ljusstakarna.

Jag spanade in ett par grejer till som jag inte köpte. Men jag fick sån ångest över att jag inte köpte dem så igår kväll landade vi ner i att vi verkligen vill ha dem och nu har vi lagt undan grejerna. Så om en stund ska jag hämta upp min mamma som vill följa med och så åker vi dit igen och hämtar upp allt. Jag ska visa er när allt är på plats här hemma.

Sen blir det ytterligare en dag vid havet för även idag är det så vackert väder här på Gotland.

Ha en underbar söndag! Vi hörs lite senare.

KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *