Inredning

NYA DYNOR OCH TIPS PÅ BILLIGA LOUNGEMÖBLER…

Hej alla fina bloggvänner!

Ja här ser ni våra ”fynd” som vi köpte för halva priset igår; dynor till våra lastpallar. Det är så roligt att det numer finns dynor som är anpassade till lastpallar som att det är det mest naturliga här i världen. Inga konstigheter… Tyget är avtagbart också så att vi kan tvätta klädseln när det behövs.

Vi har ju trixat och fixat på alla möjliga sätt under åren vad gäller dynor, madrasser och tyger till våra lastpallar men nu slog vi till med ett gäng lastpallsdynor som också passar till våra dynor vid middagsbordet.

Vi har ju också byggt in våra lastpallar så att man inte ser själva pallarna. Enkelt sätt att få det att se lite mer ”stylish” ut.

I lägenheten i Stockholm har vi ju en helt annan stil än när på Gotland. Här på landet vill vi ha en lite mer ruffig och naturlig inredning både ute och inne. Det går inte snabbt när vi landar ner i hur vi vill ha saker och ting för vi funderar läääänge över vad som känns rätt här hos oss men ting tar tid som norrmännen säger.

Vissa saker vi köpt hit, som exempelvis lastpallar och kabeltrummor som vi har som soffa och bord, har ju kostat typ ingenting och då kan man ju kosta på sig lite finare dynor tänker vi även om vi lyckades att få dynorna till halva priset. Tips om man inte vill lägga en förmögenhet på möbler till altanen och gillar den mer ruffiga stilen. Lastpallar kan man få tag i hos alla möjliga olika företag; det är bara att fråga överallt där man ser att det finns lastpallar och kabeltrummor kan man hitta hos el-firmor.

Nu har vi precis avverkat en powerwalkrunda. Per varvar med löpning men jag går. Jag har lite känningar i min häl tyvärr så nu får den vila och så kör jag cykling nu ett tag istället. Bäst att passa på när vi är här på ön och har bra ställen att cykla på.

Ha nu en fin måndagskväll. Vi hörs!

KRAM!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *