JAG TÄNKER SKROTA RUNT HÄR HEMMA…

Posted on

Hej på er!

Hur har ni det? Skönt med kortvecka igen känner jag. Inte för att det är intensivt på jobbet på något sätt men bara känslan av att få vara ledig i fyra dagar nu känns skön. Vi har inga storslagna planer alls för den här helgen. Jag ska bara skrota runt tänker jag, umgås med lillpojken och det lilla flickebarnet, och träna. Vi har förresten avverkat ett pass på gymmet idag. Jag vill tro att jag känner mig lite starkare nu efter några veckors träning även om jag ännu inte ser några direkta resultat. Det har varit flera avbrott och lite för mycket godsaker som har kommit emellan över jul och nyår.

Men från och med nästa vecka är det dags för mig att skärpa till mig lite tänker jag och öka på träningen ett steg till. Lite i taget… annars kommer jag att tröttna.

Jag skulle vilja piffa om lite här i köket men jag kommer inte till skott med hur jag vill ha det. Jag har som sagt helt kommit av mig vad gäller inredning, piff och fix. Jag kommer på en tanke men den når liksom inte hela vägen fram. Men jag tror att det vänder nu i helgen… jag känner det på mig, för jag saknar det. Om jag skrotar runt här hemma tillräckligt mycket så tror jag nog att det kommer till mig.

Ha en riktigt fin trettondagsafton så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma+C
  januari 5, 2022

  Så skönt med några dagars ledighet.
  Skönt också att inte ha något inplanerat utan ta dagarna som de kommer med.
  En fin trettondagsafton till dig med.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 6, 2022

   Ja, det är så skönt att få vara lite ledig. Kram //Tina

Previous
ÅRET SOM GICK…