PLANER FRAMÖVER…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Bangerhead.

Jag är så himla glad över att vi fått vårt nya tak på plats. Nu har vi inte varit här så mycket i vinter så vi har knappt fått reflektera över hur bra det blev och när vi väl är här så har vi mest varit inne. Jag längtar supermycket efter våren nu så att vi kan få fixa och dona här ute på vår altan. Och visst är våren lite på väg… för vår klätterhortensia har överlevt vintern och börjat knoppas.

I vår ska vi också pimpa Pers grillavdelning för det hann vi inte med förra sommaren.

Igår hade vi snickaren här för vi har ju vårt lilla köksprojekt som ska avslutas. Eftersom vi planerar en större renovering av hela vår nedervåning när det blir bättre tider så “sminkar vi grisen” så att säga. Vårt kök var så risigt så vi var tvungna att göra en liten minirenovering så länge och det som är kvar är att väggarna ska putsas, det ska byggas ett litet vinställ, en ny fläkt ska på plats och nya hyllor ska upp på väggen. Vi ska även passa på att byta ytterdörr för den vi har är både ful och risig. Sen får det vara stopp för den här gången.

Igår kväll fick vi också umgås med våra yngsta ungdomar. Så himla mysigt. Det här verkligen en rikedom att ha en stor familj. Idag har jag jobbat undan en hel hop med surdegar och när jag packade ihop för dagen så gick jag ut en sväng i gråvädret. Det kändes bokstavligen som lugnet före stormen eftersom stormen Otto visst ska rulla in i morgon kväll/natten mot lördag, och jag håller tummarna för att vi klarar oss från nedfallna träd och strömavbrott.

Nu ska jag klicka hem en ny primer som har blivit en riktig favorit hos mig. Man får en jättefin lyster och glow i ansiktet av den och HÄR finns den till bästa pris. Den är superdryg och räcker hur länge som helst. Älskar den!

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
KÄRLEKENS DAG…