KLART…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Bubbleroom.

Jag veeeeet… det är lite tjatigt med inlägg från altanen men jag tänkte ändå att jag ville visa hur det blev. Sen lovar jag er att jag ska fokusera på annat.

I morse var jag återigen uppe med tuppen och vid lunch blev snickarna klara. Vi är verkligen supernöjda med vår lilla tillbyggnad. Idag var jag inne i Visby och hämtade upp Vendela och hennes Conrad vid färjan och sen var tanken att det skulle bli en liten invigning av den nya altandelen med rosé och en grill i det vackra vädret. Men när jag packat upp maten jag handlade inne i Visby, blev serverad ett glas rosé och satte mig i solen på altanen… just då…precis just då… gick solen i moln. Suck!

In med alla dynor för det började också att droppa lite.

Baren har fått en skiva till så nu kan vi ha ett ordentligt barhäng här. I sommar kommer det dock att vara en färgskillnad eftersom vi behöll de gamla men nästa sommar kommer de nya att komma ikapp nyansmässigt. Nästa steg är att hitta barstolar som passar in. Ska spana på loppis. Vi ska också måla över där gammal färg tittar fram. En ljusslinga till är beställd som kommer att gå ut över den nya delen. Jag tror att det blir mysigt när det är färdigt.

Så här blev vår grillplats. Vi ville ha en avskild liten hörna där vi kan gömma undan grill och muurika så att de inte syns när man är på altanen. Men när Per står där och grillar så kan han ändå vara med vilket är mysigt. Vintertid kan vi också förvara en massa grejer där under en presenning är tanken och det blev precis som vi tänkt.

Min klänning är från förra året men ni hittar en liknande som är så fin HÄR. En annan ljuvlig historia till pangpris finns HÄR. HÄR finns en helt fantastisk klänning i lite större storlekar. Älskar den! Och kolla in den HÄR. Hur fin!!!

Nu har det klarnat upp så nu är grillen igång och uteköket kallar. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • mamma C
  juni 21, 2022

  Så fint och bra det blev när allt blev klart på er altan.
  Kommer ihåg det där med in och ut med dynorna när vi bodde i huset i Sverige. Vi hade det likadant här hos oss i våras när vi hade så otroligt ostadigt väder en löngre tid. Men nu är det inga bekymmer precis, för nu är det värmebölja här.
  Ha en fin tisdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 27, 2022

   Tack Carin! Ja vi är supernöjda :-). Nu har nog vi fått er värmebölja hit så nu behöver vi inte bära in några dynor haha. Kram //Tina

Previous
SPRETIGA DAGAR… MEN NU ÄR VI IGÅNG…