Inredning

NÄR MAN FIRAR…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Jotex, Ellos och Buttericks.

Halloj!

Jag då var vi igång med nya veckan och vi har faktiskt fått en hel del gjort idag/kväll; jobb, träning och trädgårdsfix. Jag ska återkomma om trädgårdsfixet i ett annat inlägg.

Men nu till gårdagens firande. Våra vänner brukar säga att vi är bra på att fira och så är det nog. Vi tar alla tillfällen i akt att fira som exempelvis att vi alltid firar årsdagen för när vi blev tillsammans, vår förlovningsdag, vår bröllopsdag, när barnen har gjort något som är värt att firas som examen, flytt, när de fått nytt jobb etc. Jag tror man mår bra av att fira framgångar och vi gör vårt bästa vad gäller det!

Vi gillar ju båda skaldjur väldigt mycket så gårdagskvällens middag bestod av hummer, svenska signalkräftor och räkor. Jag älskar ju havskräftor men tyvärr fanns det inga av bra kvalitet att få tag på här på ön just nu. Men signalkräftorna var väldigt goda så de var ändå inget dåligt alternativ. Helst sippar vi på champagne och ett riktigt bra vin till också.

En snygg skål i trä finns HÄR.

Vi tog ett stort fat där vi lade skaldjuren på en bädd av is och dekorerade med citron och dill. Och så dukade vi lite fint och gömde undan myskläderna som vi annars går omkring i dagarna i ända nu när vi jobbar hemifrån. Ja sen är var bara att fira på.

HÄR finns ett snyggt stort fat som man skulle kunna använda som ett uppläggningsfat. De HÄR smarta saxarna har jag tipsat om förut och de är så förbaskat bra till alla typer av skaldjur som har hårda skal.

Nästa firande som väntar är vår förlovningsdag inom kort så ibland duggar våra firanden tätt haha.

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *