Mina dagar

LÄNGTAR EFTER SOLENS VARMA STRÅLAR…

Hej Hej!

Idag skiner solen och vad glad man blir, eller hur? Det är liksom fösta steget mot våren att solen visar sig lite oftare. Nästa steg är att den börjar värma också och att man kan få ta på sig solglasögonen igen, luta sig mot en husvägg och lapa sol. Den första gången man kan göra det är oslagbar och den kan vara inom räckhåll nu…

Idag är det hemmakontor som gäller. Jag har massor att styra upp och jag har kommit en bra bit på väg. Ni vet det där berömda flowet man kan hamna i när man får sitta helt ensam och bara kan köra på utan avbrott. Men nu ska jag ta en lunchpaus och få i mig något. Börjar känna mig rätt hungrig faktiskt.

Ha en fortsatt fin onsdag!

KRAM!

2 Comments

 • Anna

  Ja, så härligt när man har sånt flow och allt liksom går som en vals:-)
  Skrev just ett inlägg och tänkte på dig och det du skrev om att det ena inte utesluter det andra.
  Hoppas det är ok för dig att jag länkat till det hos mig.
  Take care!
  Varm kram Anna

  • tiname@live.se

   Eller hur :-). Ja men absolut självklart. Bara tacksam för det! Ska läsa ikapp lite nu… ligger lite efter nu när det varit lite fullt upp. Kram på dig <3 //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *