PÅ SKIDOR I LOFSDALEN…

Hej på er!

Ser ni det vackra huset längst till höger i bild? Där har vi bott hela helgen. Huset har Helena och hennes man ritat själva och invändigt har de nyttjat varenda millimeter till smarta lösningar. Kan ni tänka er att där inne får det plats ett stort allrum med kök som har en gigantisk takhöjd, två sovrum, ett stort och rymligt sovloft och ett badrum. Och från huset är det lätt att ta sig till skidbacken som ligger alldeles i närheten.

Helst skulle man ju vilja att sikten var som på mittenbilden här ovan men mestadels så var det som på de andra bilderna; mjölkig sikt och snöfall hit och dit men så otroligt mäktigt ändå.

När ett gäng damer rockar loss i backen så kan vad som helst hända… Från vänster Helena, Katarina, Helena och Ulrica.

… och ibland går det så här… Den här fyra sista bilderna är lånade av Katarina.

Högst uppe på toppen av Hovärken finns en skybar som huserar Europas högst belägna whiskylager. I källaren vilar ca 400 privata whiskytunnor fulla med Mackmyra whisky och jag tror minsann att Helena och hennes man har en tunna där om jag inte minns fel. I baren finns även Sveriges största utbud av Mackmyra whisky så åker ni till Lofsdalen så ta er upp till toppen för tusan… Och ni kan ju bara föreställa er utsikten när vädret är klart.

Jag försöker att summera den här helgen på något sätt man jag har inte kommit dit riktigt än. I går innan vi vände hemåt så gjorde vi något jag aldrig gjort tidigare. Vi åkte hundspann vilket var en fantastisk upplevelse. Själva hundspannsåkningen var en upplevelse i sig men jag tror att jag blev mest tagen av allt runt omkring som man inte vet och har förstått; hur mycket hundarna älskar att få dra och att få se deras engagemang live och hur allt funkar runt omkring. Så mäktigt! Jag återkommer med bilder och mina intryck kring det framåt.

I morgon ska jag på utbildning hela dagen så det är dags att börja runda av.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Anna
  februari 4, 2020

  Ja, ni ser verkligen ut att ha haft riktigt mysiga dagar i Lofsdalen <3
  Makalöst vackert hus!
  Ta hand om dig!
  Varma kramar Anna

  • tiname@live.se
   februari 5, 2020

   Ja, det var verkligen en superhärlig helg! Och jag håller med, huset är så galet fint. Tack detsamma <3 Kram //Tina

Previous
NÄR MAN MELLANLANDAR I VÄSTERÅS