MEN VAD HÄNDE HÄR DÅ…

Posted on

Inlägget innehåller en reklamlänk till Granit.

Hej på er!

Igår var det ju lite stormigt minst sagt. Det blåste så mycket så att till och med vi kunde höra hur vinden tog i här hemma. Det är inte så ofta man märker av att det stormar här där vi bor men igår blev vi varse att det var stora krafter igång för helt plötsligt hörde vi ett högt brak. Vi tittade ut på vår ena innergård och där på marken låg något slags plåttaksparti med en rejäl träkonstruktion under. Taket hade helt enkelt blåst ner och tänk om någon hade varit där nere när det hände. Då hade man varit dödens kan jag säga…

Och vad hände sen då… ja det började snöa igen och så här såg det ut ännu idag. Min plan var ju att jag skulle börja vårpiffa här ute i helgen men vi får väl se hur det blir med den saken. Man blir ju inte så piffsugen när det ser ut så här.

Snygga återvunna äppellådor från odlingar i Europa kan ni hitta HÄR till superpris. Så fint som dekoration till balkongen eller altanen.

Idag fyller vår älskade Vendela 24 år och vi får fira henne på lite avstånd i år. Nu vet jag att hon blir ordentligt firad av sin sambo och sina tjejkompisar men man vill ju helst krama lite extra på henne en sån här dag. Vi får ta igen allt möjligt när det här eländet är över.

Min Mini-me och jag på vårpromenad på Djurgården för ett par år sedan. Det blir nog ingen vårpromenad för oss i år. Saknar det och henne… Grattis älskade unge!!!

Ha en fin fredagskväll så hörs vi i helgen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Lena - gott för själen
  april 4, 2020

  Ja, fy vad man saknar ungarna nu! Hoppas det här eländet snart är över! Jag hade också tänkt vårpiffa lite. Får se hur det går.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   april 5, 2020

   Eller hur! Man tappar lusten för allt möjligt när det är som det är… Kramar //Tina

 • mamma C
  april 4, 2020

  Hörde av våra barn att det blåste så förskräckligt i Sverige. Även att snön kommit tillbaka men den låg inte kvar så värst länge.
  Ha en bra lördag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 5, 2020

   Ja, det kom en riktig vårstorm men allt var över lika plötsligt som det kom som tur är. Ha en fin helg ni också.Kramar //Tina

 • Ulrica
  april 5, 2020

  Tack och lov så försvann den där snön väldigt fort men det är fasiken inte direkt varmt ute.. men snart så är våren på din balkong på riktigt :-).
  Usch, vad det här c-eländet är trist, att vi kan behöva startas om i många fall kan jag acceptera, men att inte få träffa sina nära och kära tycker jag är skitjobbigt. KRAAM

  • tiname@live.se
   april 5, 2020

   Ja, jag längtar efter att kunna på lapa lite sol på balkongen. Än så länge har det varit alldeles för kallt. Nu är längtan också stor efter nära och kära. En del av oss har möjlighet att träffas ändå och det är jag glad för men det är samtidigt tungt att bara få träffa delar av familjen just nu. Kram //Tina

Previous
SNABBA FRUKOSTBULLAR SOM FICK JÄSA ÖVER NATTEN…