NU TAR VI IGEN DET VI FÖRLORAT DET SENASTE ÅRET…

Hej på er!

Jösses vad mycket roligheter vi har varit på den senaste tiden. Vi har verkligen umgåtts ikapp med våra gotlandsvänner som vi knappt har träffat det senaste dryga året. Det är som ett kosläpp nästan. Ikväll var det dags igen och vi fortsätter att ta igen det vi förlorat det senaste året.

Men innan roligheterna startade upp så blev det en tur in till Visby för att köpa en MTB till Per. Han har sedan förra året haft problem med en sena i vaden och nu har det bara blivit värre så han har hamnat i samma läge som jag att det var läge att hitta en alternativ träningsform. Så nu ska vi cykla tillsammans framöver vilket känns jättekul.

Därefter blev det en sväng till en fin kompis som fyllde 50 år idag. Där bjöds det på bubbel och tårta och sen fick vi skjuts av min syster och hennes man in till Visby.

I regnet med paraplyn traskade vi genom Visbys gränder hem till fina vänner som bjöd oss på bubbel och en god förrätt i deras fina hem mitt inne i Visby innerstad.

Varmrätten åt vi på Lindgården som är en av våra absoluta favoriter i Visby. Trots regnet så kunde vi sitta inne i parken under markisen. Så himla mysigt!

Den här parken är magisk. Ikväll kunde man inte sitta i mitten av parken på grund av vädret men det var supermysig att sitta under träden, taket och markiserna. Gin-baren får ni inte missa. Här serveras bland annat drinkar på Hellströms Gin.

Det blev en klassisk plankstek för oss ikväll. Den har serverats här i alla tider och ingenstans är den godare än här.

Vilken fin dag och kväll, och jag känner mig så rik som har så många fina vänner som vill umgås med oss. Det känns fantastiskt att få träffa och umgås med dem igen efter en tid som har varit helt surrealistisk.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Ulrica
  juli 9, 2021

  Usch, jag är så otroligt dålig på att umgås med andra.. det finns så himla mycket som måste göras hemma och sen blir det inte lika roligt när man bor långt ifrån trevliga ställen att gå ut på, och med en man som inte är hemma :-)).. då är det en enorm tur att jag kan hänga med andra så här istället!! Det såg verkligen magiskt ut där under markiserna 💖. Njut ordentligt, det är ni båda värda!
  Stor kram vännen

 • Lena - gott för själen
  januari 16, 2022

  Ja, jisses vad man har saknat det sociala umgänget. Det var så mysigt när man kunde börja umgås igen! Det där stället såg verkligen jättemysigt ut. Liknar “The Lamp” i Norrköping.

  Kram Lena

Previous
NÄR MAN FÅR HÄNGA MED SIN BÄSTIS PÅ SURFERS I VISBY…