MIN LEDIGA DAG…

Posted on

Halloj!

Tänk att sommaren kom, och så snabbt dessutom. Jag njuter av varje sekund för det ska visst bli sämre väder i morgon; men det tar vi då tänker jag.

Min dag startade med en träningsrunda med hojen och till lunch köpte jag en sallad och landade in vid strandpromenaden i Visby. Målet med dagen var att ta ett gäng nya bilder till min gotlandsguide som handlar om Visby. Många av bilderna i visbyguiden är tagna tidigt i våras och jag tänker att det är lite roligare med bilder som är lite mer somriga så min tanke är att byta ut dem.

Lunchen åt jag här sittandes på en av stenarna vid havet precis intill Almedalen. Om jag inte är helt ute och cyklar så är det Stina Lindholm som skapat dem.

Sen startade jag upp min runda och jag visar några av de vackra platser jag tittade förbi idag. Här har vi Kärleksporten…

… och här har vi Studentallén och en bild på ruinen i Botaniska Trädgården som ligger precis innanför muren vid Kärleksporten. Visby har som bekant gott om ruiner och det är ju en del av magin med den här vackra sagostaden.

Att stå på en av utkiksplatserna i Visby och ta del av vyn när man spanar efter att gotlandsfärjorna som är på väg in i hamnen slutar jag aldrig att fascineras av av.

Om man följer strandpromenaden några km norrut så finns det flera ställen som man kan bada på, exempelvis vid Norderstrand och Gustavsvik. Man badar mest från bryggor men strandpromenaden slutar vid Snäck och där kan man bada både från bryggor och från stranden. Jag hade tänkt att stanna till här idag men tiden sprang ifrån mig tyvärr. En annan gång…

Jag kan konstatera att det börjar röra på sig i Visby och på Gotland nu. Betydligt tidigare än vad det brukar och det är härlig ändå för alla i näringslivet som har haft det oerhört tufft det senaste året. Men det är så sorgligt att gå förbi de ställen som inte längre finns kvar…

Nu har Per tänt grillen så det är dags att runda av här för idag. Ha en fin fredagskväll så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Ingmarie We/Refugium
  juni 11, 2021

  Dina guider om Gotland är verkligen jättebra. Tack så mycket för dem! Hoppas kunna åka till Gotland i höst så jag får studera guiderna igen för att hitta ett riktigt bra hotell mm- Ha en fin weekend.

  • tiname@live.se
   juni 11, 2021

   Tack så jättemycket för fin återkoppling! Vad glad jag blir :-). Hoppas att du kommer hit till hösten och kan få möjlighet att njuta av Gotland. Tack detsamma, ha en fortsatt jättefin helg. Kram //Tina

 • Mamma C
  juni 12, 2021

  Vackert som tusan är det på din Ö.
  Ha en fin lördag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 12, 2021

   Ja, det är verkligen galet vackert här på Gotland. Tack detsamma Carin. Kram //Tina

 • Ulrica
  juli 7, 2021

  Så himla fina bilder och återigen.. det är så kul att se din energi du sprider!!
  KRAM

 • Lena - gott för själen
  januari 12, 2022

  Åh vilka härliga bilder från fina Visby! Man längtar ju till sommaren helt klart! Fint att ni har det inom räckhåll!

  Kram Lena

Previous
FÖR HON HAR SLUTAT 9:AN…