Allmänt

VI TAR TILLVARA PÅ DE FINA STUNDERNA…

Hej Hej!

I helgen hade vi vackert väder här på Gotland. Det blåste förvisso nordan men då kunde vi lite spontant möta upp våra vänner Annelie och Stefan på Toftagården och sippa på lite rosé i ”vår” soffa. Där satt vi skönt i lä och snackade bort några timmar. Så mysigt och trevligt och det är så kul att vi har vänner som bor alldeles i närheten. Det är så lätt att umgås här på landet och man behöver inte alltid boka upp något långt i förväg. Det är fortfarande rätt kyligt här på ön så det gäller att ta tillvara på de fina stunderna när de dyker upp.

Härliga Cilla som är en av ägarna till Toftagården pysslade om både oss och blomlådorna.

Jag här hade vi det riktigt bra i lördags!

Idag har det hunnits med både det ena och det andra. Jobb så klart men jag har också varit ute och cyklat nästan en timme. Drygt 1,5 mil blev det. Bra ändå. Min hälsporre lägger sig sakta men säkert men jag märker att det tar tid. Jag klarade att gå rätt mycket när jag var i Stockholm i förra veckan och jag fixade att gå en 5 km powerwalk häromdagen så det finns hopp! I morgon ska cykeln få vila. Då ska det tränas styrka är tanken.

I övrigt så är det studenttider nu och någon form av ”utspring” kommer det att bli för Philippa på fredag. Själva mottagningen kommer vi att ha lite längre fram när hennes bonussyskon kommer ner hit till ön. Då kan de också få vara med och fira. Tanken var ju att de skulle komma ner nu till utspringet med efterföljande mottagning men nu är det begränsat hur många som vara med och ta emot studenterna och då föll liksom allt. Allting blir lite konstigt och annorlunda i dessa tider

Ha en fin måndagskväll!

KRAM!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *