NÅGRA SMÅ FÖRÄNDRINGAR I SOVRUMMET…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Homeroom och Åhléns.

Halloj!

Nu har det redan hunnit att bli lördag kväll och jag vet inte riktigt vart den här dagen tog vägen. Den försvann lika snabbt som gårdagskvällen. En mysig kväll då vi var med och firade min mamma digitalt. Förutom när mina föräldrar åt varmrätten, vilket de gjorde inne, så var min syster och hennes man på plats ute på deras altan. Vi skålade tillsammans och hade det mysigt och de var påpälsade där under markisen så de frös inte alls. Även om det blev ett annorlunda upplägg så var mamma supernöjd med sin födelsedag.

Men nu skulle vi ju prata sovrum… Vi har haft grå påslakan och kuddar sen länge men nu var jag sugen på att byta ut det mot naturfärgat. Vårt hem är ju inte fyllt av färg direkt. Vi har alltid gillat dova färger och visst har jag varit sugen på att måla väggarna i någon färg som varit så modernt de senaste åren men nej, vi har valt att behålla vår vita bas och varierat färgerna i inredningen i stället. Det är det vi trivs allra bäst med. Och om sanningen ska fram så är vi lite lata också och orkar inte måla om hela tiden när det kommer en ny trend.

Innerkuddarna hittade vi till ett bra pris HÄR. De stora linneörngotten kommer från Lin Living. Påslakanet finns HÄR och överkastet i linne finns HÄR.

Krigarna från Terrakottaarmén har tillfälligt fått flytta från köket in i sovrummet eftersom adventsljusen har tagit deras plats. Under tiden så ska jag fundera över vad som ska få stå där sen när krigarna flyttar hem till köket igen.

Är ni klara med julklapparna? Jag har bara ett par småsaker kvar sen är jag i mål. Det känns så himla skönt verkligen för det värsta jag vet är när jag hamnar i tidsnöd och ska panik-köpa något i sista sekunden. Det brukar sällan kännas bra. Nu är det bara maten och julgranspyntet som ska styras upp så i morgon ska vi djupdyka i kartongerna vi har i källaren för att se vad vi behöver komplettera.

Ha en fin lördagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Sabelhagens olivlund-Maria
  december 12, 2020

  Så mysigt! underbara höga fönster.
  Fint sovrum, härliga lakan. Vi hade en ganska mörk färg i vårt förra sovrum och jag älskade den. Om vi målar om här i Särö så blir det nog i en greige ton.
  Är nästan klar med julklapparna, ska köpa några fler till sonen.
  Önskar dig en fin 3:e advent
  Kram Maria (som fick till ett blogginlägg idag :))

  • tiname@live.se
   december 13, 2020

   Ja jösses så höga de är :-). Vad härligt att höra ifrån dig och toppen med blogginlägget! Har saknat dig och din blogg. Hoppas att du känner att du vill fortsätta. Stor kram och ha en fortsatt fin 3:e advent. Kram //Tina

 • Anna-Greta
  december 20, 2020

  Krigarna från terrakottaarmén, har du köpt dem i Kina? Lite nyfiken, jag ha liknande som jag köpte vid kinesiska muren

  • tiname@live.se
   december 20, 2020

   Nej, men jag önskar att jag hade gjort det för jag har alltid önskat att få resa till Kina och älskar historien om Terrakottaarmén. Jag köpte dem i en butik på Gotland som är en kombinerad blomster- och inredningsbutik för många, många år sedan långt innan jag visste vad Terrakottaarmén var för något. När den blev känd så upptäckte jag att jag hade ett par krigare hemma vilket gjorde mig så glad :-). Kram //Tina

Previous
IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, FÖR IDAG ÄR DET MIN MAMMAS 80-ÅRSDAG…