Familj

NÄR ALLA VÄNNERNA GÅTT HEM… OCH FESTEN ÄR SLUT FÖR LÄNGESEN…

Den här gamla Gyllene Tiderdängan far runt i mitt huvud just nu. Och precis så känns det.

Sommargrannarna har börjat stänga sina stugor och reser hem, toftakompisarna likaså och nu har barnen börja åka hem till Stockholm. Johannes, Viktoria och lillkusinen återvände hem för ett tag sen. Vendela tog färjan över till Nynäs idag i full storm och det var den sista färjan som gick för resten av turerna är inställda. Jacob med familj skulle ha rest hem i eftermiddag men fick boka om till i morgon och om en vecka är det vår tur att tacka för oss. Några dagar efter oss flyttar Philippa upp till Uppsala och då är vi nästan alla samlade på fastlandssidan nära varandra. Lilly har ett år kvar på gymnasiet i Visby och sen är det hennes tur att ge sig ut på äventyr i vida världen.

Men nu har jag kommit över mitt vemod för att allt håller på att ta slut och nu kan jag titta tillbaka på alla fina sommarminnen som vi samlat på oss under de här månaderna på ön.

Ett av dom var när vi var hemma hos min syster för ett härligt poolhäng förra helgen. Det badades och spelades volleyboll och lillpojken och det lilla flickebarnet låg i plurret i flera timmar. En pool här hemma hos oss i Tofta kommer allt närmare!

En jättehärlig dag som vi avrundade hemma hos min mamma med en god skaldjursmiddag.

Ett annat sommarminne var igår när vi grillade här hemma med Philippa och Lilly. Solen tittade fram och vi kunde faktiskt äta middag ute. Mysig måndagskväll!

Ja nu är sensommaren här och nu känner jag mig redo för att åka hem till Stockholm om en vecka. Ser fram emot att se Stockholm vakna till liv igen och att få hänga på Rörstrandsgatan med ungarna. Men vi har fortfarande flera härliga grejer att se fram emot våra sista dagar här på ön. I morgon ska jag ta ledigt och åka på utflykt med min mamma. En mors dagspresent ska inkasseras och vi har väntat och väntat på att det skulle komma en fin och solig dag men nu orkar vi inte vänta längre. Nu slår vi till oavsett väder. Häng med på stories på Instagram @tiname_insta om ni vill se vart vi tar vägen.

Ha en fin tisdagskväll!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *