NÄR MAN BLIVIT FIRAD…

Hej hej!
Jag tittar in lite snabbt för att säga hej och visa tårtan/kakan jag gjorde till igår när jag firade min födelsedag lite i förskott (som egentligen är idag) med mina nära och kära. Jag blev uppvaktad med så mycket fint som jag ska visa framöver och idag har jag blivit bjuden på finfrukost och blivit uppvaktad med ännu fler fina presenter. Det är underbart att fylla år och få fira… och bli firad!
Vad som händer idag har jag ingen aning om. Jag får bara luta mig tillbaka och följa med precis som det brukar vara när vi fyller år. Man kan tro att jag fyller typ jämt men det är ju faktiskt bara ännu en vanlig lyxig födelsedag med min Per. 
Ha en härlig dag så ska jag visa fler bilder från firandet så småningom.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  juli 23, 2019

  Stort grattis till dig på din dag.
  Kram Carin

 • Ulrica
  juli 24, 2019

  Stort stort GRATTIS igen fast i efterskott här inne :-). Jag ser med spänning fram emot att få läsa om din stora dag!! KRAM finaste du <3

  • tiname@live.se
   juli 24, 2019

   Tack fina du <3. Ja här har man firat i dagarna två och fortsättning följer… KRAMAR i massor tillbaka //Tina

Previous
VÄNNER SEN LÄNGE…