Allmänt

NÄR MAN FÅR FIRA 13 ÅR IHOP…

Hej Hej!

Oj vilket mysigt firande vi hade igår kväll. Först tänkte vi boka bord på någon bra krog men så kände vi båda två att vi varit ute och ätit så mycket den senaste tiden så vi bestämde oss i stället för att äta och dricka riktigt gott hemma i stället.

Det här var förrätten… ha ha, ni ser ju att vi gillar mat. Mycket mat!!!

Vi pratade om vilka som är våra favoriter bland skaldjur och Per landade ner i räkor. Men jag har nog hummer och vanliga kräftor på delad förstaplats.

Och den här då… en favorit när det gäller champagne.

Vi två… han och jag.

Vet ni… det är så märkligt. När vi åker ner så här års, när sommaren är över brukar våra närmaste grannar ha lämnat ön för längesen men inte det här året. De åkte förvisso hem innan vi reste tillbaka till Stockholm efter semestern men nu är de tillbaka allihop. Det måste vara den där ”Coronan” som gör att allt är upp- och ner nu förtiden.

Idag har vi varit ute och gått en power walk på 6,5 km och sen har vi suttit på altanen och solat hela eftermiddagen. Vilket skönt sommarväder vi fick idag. Det var vi värda efter gårdagens skyfall som aldrig ville ta slut. Här ska det grillas ikväll för det gäller att passa på nu när vi är här. Det är lite enklare här än hemma i Stockholm.

Hoppas att ni har en skön söndag. Vi hörs!

KRAM!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *