VILKA KONTRASTER PÅ TVÅ VECKOR…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot och H&M.

Hej på er bloggvänner!

Tänk att för två veckor sedan hängde vi hela helgen nere på stranden i det vackra vädret. Det var varmt både i luften och i vattnet och jag badade. Jag som sällan badar… Idag var det något helt annat när jag gick ner till havet på min lunchpromenad.

Jag var helt ensam och hade hela stranden för mig själv. Det var blåsigt och det var höstiga moln på himlen.

Strandbaren hade packat ihop…

… kontraster.

Några kvarglömda brassestolar… varför heter de så egentligen? ja nu går vi mot höst. I morgon går vi in i september och det är så lustigt för det känns som att vi precis landade in här inför sommaren.

Jag hade tänkt att jag skulle köra ett yogapass idag men jag hann inte med det. Först fullt upp på jobbet och sen en tripp in till Visby för att göra lite matinköp. Lite jobb till när vi kom hem… men i morgon ska det bli av så den här dagen fick bli en vilodag helt enkelt.

Jag är förrästen på jakt efter ett par nya jeans. Vad tror ni om de HÄR? Eller de HÄR? Jag gillar att det är hög midja. Så snygga ju!

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Mamma C
  september 1, 2020

  Det är det som är så synd att det går så snabbt från att ha varit sommar till att det är höst.
  Tyckte båda jeansen var fina. Skönt med hög midja.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 1, 2020

   Ja men hur fort gick inte det här… tänk om ändå vintern kunde gå lika fort. Kram //Tina

 • dianasdrömmar
  september 1, 2020

  Snygga jeans , kan vi vrida tillbaka 2 veckor:)? kram

  • tiname@live.se
   september 1, 2020

   Jaaaaaa, drömmer mig tillbaka! Kram //Tina

 • Eva
  september 1, 2020

  Tips när man inte orkar ta sig till yogan eller gympan, träna hemma via zoom, powerfulgraceclub. Com har livesändning olika tider varje dag, 3 duktiga tjejer, som har olika träningsprogram som passar alla

  • tiname@live.se
   september 2, 2020

   Tack för tips Eva. Det måste jag kolla upp! Kram //Tina

Previous
NÄR MAN FÅR FIRA 13 ÅR IHOP…