NÄR SOMMAR GÅR ÖVER TILL HÖST OCH IKVÄLL FIRAR VI…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, Ellos, HM och KappAhl.

Hej hallå!

Efter regn kommer solsken heter det ju och till slut kom solen fram efter att det regnat i form av skyfall från tidig morgon till eftermiddag. Lite blixtar och dunder bjöds det på också och ni som hängt med här ett tag vet ju hur rädd jag är för blixten. Det kryper i hela kroppen av obehag när det sätter igång. Nu blev det inte det värsta åskovädret den här gången som tur var och nu hoppas jag att det är färdigt för den här sommaren.

Eller sommaren förresten… den har nog lämnat oss nu och hösten knackar i stället på. Det är ändå fortfarande hyfsat varmt och det var så skönt att kunna ta en fika ute på altanen när vi kom hem efter att vi varit inne i Visby och provianterat lite.

Vi var förbi mina föräldrar och lämnade av lite grejer som vi fixat och då fick vi en påse nybakade saffransgifflar med oss hem. Så goda! Min mamma är världsbäst på att baka den här typen av bullar.

Höstigt på altanen och i trädgården nu…

Våra äpplen har mognat nu och tomaterna är nästan där. Alla växter har klarat sig förvånansvärt bra trots att vi inte varit här på några veckor men de har fått lite vatten några gånger när mina föräldrar tittat förbi.

Den här sköna tröjan som har ett våfflat mönster som man kan se om man tittar noga finns HÄR. Byxorna är ett par klassiker som ni hittar HÄR. Den HÄR tycker jag också ser så mysig och skön ut. Skönt pris på den också. Om man vill att tröjan ska vara lite mer stil på så är den HÄR med en liten volang på ett alternativ. Vill man ha något som går mer mot Ponchohållet så är den HÄR jättefin tycker jag.

Men nu mina vänner är det dags att runda av. Här hemma ska det firas minsann. Idag är det 13 år sedan som vi bestämde oss för att vi är vi. Tänk att jag fått leva tillsammans med min darling i 13 år! Han som får mig att vara den lyckligaste i världen, han som sätter mig på piedestal, han som jag kan skratta ihop med när allt är glass och ballong och han som jag kan gråta ihop med när livet inte känns rättvist och gör ont. Jag älskar honom så vansinnigt mycket!!!

Hörde jag ett poff???

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Lena - gott för själen
  september 4, 2020

  Grattis till era 13 år ihop! Fint med kärlek!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   september 6, 2020

   Tack snälla du! Kram //Tina

Previous
PÅ VÄG…