NÄR MAN FÅR FIRA HALLOWEEN MED DE SMÅ…

Halloj!

De här otäckingarna hittade jag till de små häromdagen och ovanligt nog så var de här dödskallarna fyllda med godis som jag vet att de gillar. Jag är väldigt kluven vad gäller just Halloween och vi brukar inte göra någon större grej av det men vi brukar ändå ses, äta lite god mat ihop och barnen får något lite läskigt i form av godis i en scary förpackning.

Ikväll blev det hemmagjord pizza.

Vi köpte färdiga bottnar och bredde ut tomatsås som Jacob och Loa gjort tillsammans. De blandade ihop tomatpuré med krossade tomater, vitlök, oregano och lite andra blandade kryddor. Vi la på tunt skivade tomater, skivade champinjoner, mozzarellaost och rödlök sen in i ugnen på högsta temp i typ fem minuter. När pizzorna var färdiggräddade så la vi på lufttorkad skinka, ruccola och kryddade med nymalen svartpeppar. Svingott!!!

Sen var det ju dags att leta efter läskiga dödskallar. De var inte under soffan men till slut efter en massa letande så hittade de sitt halloweengodis bakom gardinen och dörren till vardagsrummet.

Alltså de här barnen… jag är ju hyfsat partisk men de är verkligen de finaste i världen!

Nu väntar en ny vecka med en hel del roligheter Jag ska få umgås med vänner i olika konstellationer och så ska jag ju starta upp på SATS i morgon. Jag ska få träffa min PT som ska hjälpa mig att lägga upp ett träningsprogram och sen… ja då köööööör jag!!!

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Monika
  november 1, 2021

  Väldigt lika de goda pizzor vi gör hemma, lite enkelt tillfixad tomatsås och sen en massa annat gott. Jag tycker t ex att det är suveränt gott med strimlad rödlök på pizzan och den funkar det med att lägga på direkt. Vi brukar också ha skivade champinjoner på och där har jag provat att lägga på dem direkt men då blir de som papper och ganska smaklösa efter ugnsbesöket. Det blir mycket godare enligt oss (mycket mer svampsmak) att smörstekta skivorna innan man lägger dem på pizzan och skjutsar in i ugnen.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   november 3, 2021

   Bra tips Monika vad gäller champinjonerna, det måste vi testa. Tack för det! Kram //Tina

 • Mamma C
  november 1, 2021

  Vilken smarrig pizza ni gjorde.
  Ha en ny fin vecka och lycka till med din träning nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   november 3, 2021

   Tack snälla du <3 Kram //Tina

Previous
PÅ JAKT VID ODENPLAN…