Mode

NÄR MAN FÅR GÅ PÅ FÖDELSEDAGSFEST HOS- OCH MED VACKRA VÄNNER…

Inlägget innehåller reklamlänkar till MQ MARQET.

Hej på er!

Har ni en skön sommar? Om vår förra sommar var förhållandevis lugn så duggar aktiviteterna här på ön desto tätare i år. Vi har fått umgåtts med så många härliga människor och som tur är så har ju vädret varit med oss så att vi har kunnat umgåtts utomhus.

Så här såg jag ut igår när vi var på väg in till Lindgården för att möta upp vänner på en gindrink innan födelsedagsfesten som vi var bjudna på.

Min blus och kjol hittar ni HÄR och HÄR med 50% rabatt just nu.

Som sagt vi mötte upp vänner på Lindgården där Frida och hennes crew langade fram fantastiska gindrinkar till oss. De här drinkarna får ni verkligen inte missa om ni är i Visby. Magiska både i smak och utseende.

Sen var det dags att sjunga och uppvakta Lena som så generöst bjöd in alla sina vänner till olika sittningar på altanen i deras nya lya. Tyvärr fick jag bara till en suddig bild på födelsedagsbarnet.

Här på altanen höll vi sen till hela kvällen under tiden som kockarna lagade mat till oss. Vi som var på de sista sittningarna stannade kvar och vilken kväll vi fick!!!

Vilken utsikt de har från sin nya lya. Tänk att få vakna till det här varje morgon.

Maten stod Luqaz Ottoson och hans crew för. Luqaz har vunnit flera olika kocktävlingar och när han lämnade Stockholm och Åre började han sin bana här på ön på dåvarande 50-kvadrat 2009. Han har jobbat på Fabriken Furillen och han startade även upp köket på lilla Bjers som han drev dom första 4 åren innan han 2017 öppnade restaurang ROT ute i Norrlanda på östra Gotland. Grym kille!!!

Och maten den var lika grym den. Vi bjöds på flera olika rätter men jag lyckades bara fånga dessa på bild. Magiskt gott var det.

Sen minglades det med vackra vänner…

Och många skratt blev det!

När kvällen övergick till natt var det dags för oss att dela en taxi hem med våra Toftagrannar. Ännu en härlig kväll att lägga till minnesbanken.

Nu laddar vi om inför kvällen då vi ska fira Jacobs examen med hela stora härliga familjegänget på Tofta Beach House. Men vi hinner nog ta en powerwalkrunda innan för att testa om våra krämpor i fötter och ben håller för det.

Ha en superfin torsdag. Vi hörs!

KRAM!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *