Familj

NU HAR VI ÄNTLIGEN FÅTT FIRA JACOBS EXAMEN…

Heeey!

Här är han; det äldsta barnet i vår barnaskara. Jacob som har kämpat på med sina studier samtidigt som han har rattat runt sin familj under småbarnsåren. Ja många av er vet ju hur slitigt det kan vara när man har små kiddos men han och hans Linda har tillsammans lyckats få till det och det är ju så klart värt att firas.

Och det gjorde vi kungligt igår kväll på Tofta Beach House tillsammans hela stora familjen med respektive och mina barns pappa och hans sambo. Nu var det inte precis nu som Jacob tog sin examen för det skedde innan sommaren men liksom Philippas student så ville vi hitta ett tillfälle där vi kunde få ses alla tillsammans. Vi slog inte heller ihop alla firanden för vi ville att alla skulle få glänsa på sin egen dag. Och igår kväll var det Jacobs tur att få glänsa och jag är så otroligt stolt över den här älskade ungen!!!

Det här är mitt absolut bästa här i livet; när vi alla samlas och umgås. Utan min familj vore jag bara en liten, liten lort. De minsta; Loa och Majken är också helt underbara att ha med på restaurang. Vi var här från 17-21 ungefär och de bara flyttar runt hos oss alla och är ljuvliga. De snackar, äter lite mat och glass, de ser lite film, busar lite och är bara allmänt mysiga. Nu lyckades jag inte fånga Loa på bild men han var så himla tjusig och stolt i sina nya chinos. Majken körde leotema.

Det dracks drinkar, åts ostron, lobster rolls och saftiga sirloin steaks. Sååå förbaskat gott allting!

Sen är man ju värd lite presenter också när man har tagit examen. En snygg pastamaskin till en kille som älskar att laga mat och snapsglas från Orrefors. Det var han verkligen värd!

Ännu en kväll att minnas tillbaka till och jag är så glad för att jag har bloggen där jag kan blicka tillbaka då och då och minnas alla härliga tillfällen vi haft tillsammans.

Nu blir det lugna gatan ett par dagar innan vi gasar upp igen. Barnvakteri väntar i helgen och sen ska Per starta upp sitt nya jobb i början på nästa vecka. Så spännande ju. Jag har för första gången på länge ingen ångest över att semestern börjar närma sitt slut men det beror ju på att jag kan välja om jag ska ta en vecka till eller inte. Jag bestämmer mig på söndag tänker jag.

Men nu har vi en härlig blåsig och regnig fredag att njuta av.

Ha det fint hörreni!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *