PHILIPPAS STUDENTMOTTAGNING…

Posted on

Hej i sommarvärmen!

Jag tänkte vi skulle kika lite på hur vi hade det på Philippas studentmottagning. Vi valde att ha den lite senare så att alla syskon hade möjlighet att vara med eftersom flera av dem bor i Stockholm. Och vilken dag vi fick. Sol från klarblå himmel och lite lagom varmt. Eftersom vi inte har så stort här så blir det alltid en utmaning att få till det med över 20 gäster om det skulle ha blivit dåligt väder.

Vi förberedde, fixade och donade…

… och dukade upp några grupper i skuggan ute i trädgården. Vi samlade på oss ett helt gäng kabeltrummor förra sommaren och det är perfekt att rulla fram dem när man behöver fler sittgrupper när man har fest. Stolar har vi köpt på loppis och målat om.

Gästerna droppade in och det minglades runt.

Majken fick mysa med en av sina absoluta favoriter; Lilly.

Och busa med brorsan…

Vi hade beställt hem en italiensk buffé och jag fixade “Chokladtjafs” till efterrätt. Vet inte hur de där chokladbakelserna fick just det namnet men när vi säger så, så vet vi alla vad vi menar.

Vi åt och skålade!

Och framåt kvällen steg partystämningen med musik, skönsång (eller snarare skrål skulle jag tro haha) och spontandans. Det blev en sen kväll och som tur var hade vi pratat med grannarna innan att det nog kunde bli lite hög volym hemma hos under kvällen och det var nog tur det för det var liiite för hög ljudvolym och vi höll nog igång liiiite för länge. Men kul hade vi och Philippa var också nöjd med sitt firande.

Sen fick vi ju spontant lite extra nattgäster också för min syster och hennes familj fick inte tag i någon taxi när de skulle åka hem så vi improviserade lite och tripp tjillevipp så hade de alla varsin säng eller madrass att sova på.

Här hemma har vi en riktig slappardag idag. Framåt kvällen blir vi upphämtade för att åka in till Visby på födelsedagspartaj och det finns alla förutsättningar för att det kan bli en magisk kväll!

Ha en fin onsdag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • dianasdrömmar
  juli 28, 2021

  Så fint ni har gjort och vilken mottagning stor kram/Diana

  • tiname@live.se
   juli 29, 2021

   Jag tror att studenten var nöjd i alla fall och vi fick en superrolig kväll. Kram //Tina

 • Mamma C
  juli 29, 2021

  Vilket studentfirande det blev.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 29, 2021

   Ja, vi hade riktigt roligt! Kram //Tina

Previous
EN EFFEKTIV DAG OCH TANKAR OM PAPPSKALLAR I TRAFIKEN…