PW, PAKETUTHÄMTNING OCH GOTLANDSGUIDER PÅ PLATS…

Hej Hej!

Idag tog vi en PW-runda runt Karlbergskanalen och det är så annorlunda att gå här i Stockholm jämfört med när vi går på Gotland. Här möter man människor hela tiden; gåendes, på cykel eller på el-scooter och det kan bli rätt trångt på gång- och cykelbanorna som ofta sitter ihop med en linje i mitten. Man får jobba med att parera hela tiden, dels för att man inte ska krocka och dels för att man inte vill komma för nära men jag tänker att man får se det som lite extra träning i stället för att bli irriterad.

Idag släpps ju restriktionerna men för min del så tror jag att kommer att fortsätta att hålla avstånd. Det sitter så djupt rotat nu och jag gillar inte att människor jag inte känner är alldeles uppepå mig. I nästa vecka ska jag åka till jobbet en av dagarna och det kommer att kännas så konstigt för jag minns inte ens när jag var där senast. Det kommer att ta tid att vänja sig med en vanlig vardag igen…om det nu kommer att bli som förr… eller så går det snabbare än vad vi tror. Helt klart är i alla fall att det inte kommer att vara ett självändamål att åka till jobbet framöver för de som har den typen av arbete som kan utföras vart som helst ifrån.

Hybridarbete är ju ett nytt begrepp vars innehåll nu som bäst håller på att formas på många arbetsplatser och jag är positiv till att hitta nya sätt att arbeta på. Det är ju vad som levereras som är det viktiga. Inte vart och hur det utförs. Det kommer att ställas ny krav på ledarskapet men det ser jag som utvecklande och spännande!

Över till paketuthämtningen nu… Lite överallt i stan så har det placerats ut postboxar, bland annat i parkeringsgarage och som här där vi bor precis vid Vasaparken. I det här fallet hade jag beställt hem en fleecejacka och det var ju hur smidigt som helst att plocka upp mitt lilla paket där mitt på trottoaren på vägen hem efter vår runda. Det märks att många klickar hem varor online i högre grad nu än tidigare så det är ju hur bra som helst att man har hittat nya sätt för att lämna ut paket.

Det här blev ett hoppigt inlägg men till sist vill jag också nämna att nu har mina gotlandsguider fått en egen rubrik på startsidan här på bloggen. Min fina vän ULRICA har hjälpt mig med det tekniska…. jag är ju inte så bra på det… men det är verkligen hon. Jag är så tacksam för hon hjälper mig med sånt jag inte klarar av. Ni hittar länken till gotlandsguiderna högst upp i listen.

Vi stannar här för ikväll. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Ingmarie We/Refugium
  september 29, 2021

  Tack för att Gotlandsguiderna fått en egen rubrik! Nästa vår/försommar åker vi till Gotland!

  • tiname@live.se
   oktober 1, 2021

   Vad roligt att du uppskattar att de blir lättare att komma åt nu och välkomna till Gotland!!! Kram //Tina

 • Mamma C
  september 30, 2021

  Vi har verkligen tyckt att det har varit skillnad mot hemma (Spanien) med allt vad som gäller covid.
  Inte många som tycker man ska hålla avstånd tex. Och det här med munskydd som vi har.
  Smidigt att kunna hämta sina paket på sin PW-runda.
  Ha en fin torsdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 1, 2021

   Håller med. Den senaste tider har många tappat det här med avstånd helt. Jag är inte bekväm med det. Å andra sidan så märkte jag ingen större skillnad när vi var på Mallorca för ett par veckor sedan. Det är det där med munskydden då som man är mer noga med. Ha en fin helg och hoppas att resan hem gick bra! Kram //Tina

Previous
NÄR MAN FÅR HÄNGA MED DE SMÅ…