Allmänt

NÄR MAN FÅR TRÄFFA EN ÄLSKAD LITEN LILLKUSIN… OCH LIVET I TOFTA JUST NU…

Här sitter jag med det vackraste som finns; en nyfödd liten bebis. Nu har Johannes och hans Viktoria landat in här på Gotland med sin lilla Tage och han är så ljuvlig! Lillkusinen, som jag kallar honom, är nu en del av vår stora familj och det var så mysigt att få gosa med honom idag. Så fin och så perfekt på alla sätt och vis och han har så många runt omkring sig som kommer att älska honom så mycket så att det nästan gör ont.

Tänk att mina barn nu får egna barn. Jag är så tacksam över att jag får uppleva det!

I övrigt så har vi hängt här hemma om dagarna men också sladdat införbi Tofta Beach Club för mysigt häng med vänner i solen.

Ips vips så hamnar man hemma hos någon i Toftagänget och beställer hem en pizzamiddag. Älskar när saker och ting sker spontant och när det blir som det blir…

Igår kväll hade vi ett gäng vänner hemma på middag men mitt i förberedelserna inför den så pausade vi och gick vi bort till Toftagården för en lunch.

Jag tog rödingen och den var svingod! Per tog en Schnitzel och den var också tip-top.

Gick hem, dukade, plockade fram alla grejer och svidade om. Klänningen kommer från Fanny Michel och skorna från Studio Ina.

Och sen droppade de in, våra vackra vänner… Tänk när vi köpte vårt hus för 11 år sedan så var det inte många vi kände här. Nu har flera av våra vänner köpt fritidshus i Tofta och vi har också lärt känna ett helt gäng nya härliga människor efterhand. Älskar vårt Toftaliv som består av lugn och ro, kompishäng och familjeliv i en salig blandning.

Vi trollade fram en sommarsallad med grillad flankstek till middag. Recept kommer inom kort.

Det här blev ännu en kväll att lägga till årets sommarminnen. Härliga samtal om högt och lågt och det obligatoriska musikquizet framåt småtimmarna…

Nu väntar några dagar som är helt oplanerade. Vädret är lite sisådär just nu. Det regnar lite hit och dit och det blåser från tid till annan. Men det är ju semesterväder det också, eller hur? Det är då vi kan ligga i soffan och läsa och se på film. Skönt ju!

Hoppas att ni också har fina och härliga sommardagar!

KRAM!

6 Comments

 • Monika

  De är ju sååå goa de små underverken.
  Vi har bjudit hem vänner och på dina bilder syns en del av det vi ska bjuda på. Vi tänkte också börja med ett sånt där chipsfat med rom och annat. Sen tänkte vi fortsätta med röding, sandefjordssås och egen färskpotatis.
  När vi gör schnitsel brukar jag också göra sardellsmör, däremot har jag inte gjort rödvinssås till.
  Kram Monika

  • tiname@live.se

   Eller hur. Små mirakel! Sandefjordsås och färskpotatis är favoriter hos mig. Hoppas att middagen blev lyckad! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen

  Ååhh sån fin liten gosse! Och så mysigt! Jag hoppas att jag också får uppleva det nån gång.

  Ni verkar ju verkligen bo perfekt där nere. Verkar lätt att dra sig tillbaka och lätt att gå ner för skönt häng. Ja, ni verkar verkligen leva life! Bäst att passa på, som du skrev i ett tidigare inlägg. Och det kanske är lätt att tänka att ni lever livets glada dagar, alltid. Men de flesta förstår nog att det finns annat också, som du skrev.

  Själv tänker jag att vi lever ett ”fattigt” liv just nu. Fattigt på socialt umgänge. Men man får ju skylla sig själv när man bara jobbar och jobbar. Antingen med jobb-jobb eller trädgårdsjobb. Men emellanåt försöker vi klämma in nåt mysigt. På söndag blir det iaf familjemys.

  Kram Lena

  • tiname@live.se

   Det är verkligen så mycket kärlek och jag håller tummarna att du också får uppleva barnbarn så småningom! Ja men vi bor inte mitt i smeten utan en liten bit bort vilket vi tycker är alldeles perfekt. Då kan man få ha det lugnt när man vill och vill man ha lite mer liv så går vi några hundra meter bort. Förstår vad du menar… var sak har sin tid. Vi har också haft perioder då det sociala livet har varit satt på hold av olika anledningar. Just nu har vi så många vänner som finns här runt omkring oss och då blir det naturligt att vi ses lite hit och dit under enkla omständigheter. Ha en fortsatt fin sommar! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *