Allmänt

TISDAGSSTATUS…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Bangerhead.

Hej Svejs!

Hur har ni det så här på en vanlig tisdag i januari? Här har det inte hänt något mer spännande idag än att jag har jobbat och varit på gymmet. Jag kom också så långt att jag tänkte att jag skulle plocka undan adventsstjärnorna i köket men det blev aldrig mer än just en tanke. Jag ser att alla grannar fortfarande har sina kvar så de får helt enkelt hänga kvar till i morgon.

Nu funderar ni säkert över vad i hela friden den här tuben har att göra med min tisdagsstatus… inte ett endaste dugg kan jag meddela. Jag vill bara tipsa om en riktigt bra och glowig ansiktskräm. Den här krämen är en ultralätt färgkorrigerande och utjämnande primer som jag brukar använda efter min dagkräm. Man kan använda den som den är eller om man vill ha den lite mindre glowig kan man blanda den med en foundation om man använder en sådan. Innan jag började använda den här krämen så kände jag mig så himla torr, matt och trist i ansiktet men jag har aldrig fått så många kommentarer om att jag ser pigg och glowig ut som efter jag började använda den här. HÄR hittar ni den till bästa pris.

Tänk att vi snart har avverkat halva januari. Wiiieee säger jag för att den här tråkiga månaden rasslar på i rask takt. Nu ska vi bara rida ut den här fjärde vågen av Covid som härjar just nu och jag skulle kunna säga massor om vad jag tycker om att vissa – som kan – väljer att inte vaccinera sig samt vad jag tycker om de kollektiva restriktioner vi alla behöver förhålla oss till för att de som egentligen inte skulle ha behövt det belastar vår sjukvård. Men jag stannar här, parkerar det jag tycker och försöker förhålla mig till saker och ting med så gott humör jag kan. Ibland behöver jag bara gnälla lite…

Nya tag i morgon!

KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *