Allmänt

NÄR MAN HAR NÅGOT ATT SE FRAM EMOT…

Lånad bild

Hej Svejs!

Nu har vi stängt jobbet för den här veckan och påbörjat fredagsmyset. Så himla skönt med helg! Det var ju ett tag sen jag jobbade femdagarsvecka men det roliga är att vi tydligen skulle ha varit permitteringslediga en dag den här veckan också vilket vi missade så den dagen har jag tillgodo nu. Det får bli på måndag tänker jag.

Vi har flera roliga saker att se fram emot i höst och vinter och en av dem är att vi har bokat biljetter till Thomas Stenströms konsert på Cirkus här i Stockholm på nyårsdagens kväll. Alltså hur bra är han inte!!!

HÄR kan ni lyssna på min absoluta favorit och HÄR är låten som Thomas Stenström kanske är mest känd för och som han släppte till förmån för Barncancerfonden. Jag fäller en tår varje gång jag hör den och tänker på nära och kära som inte finns med oss längre. När jag och min Vendela hör den tillsammans så grinar vi ikapp. Så fin…

Tänk att vi ska få gå på konsert igen… alltså jag känner mig alldeles sprallig!!!

Nu är det dags att börja med middagen och ikväll blir det ugnsbakad lax med salsa verde. Vi hörs!

KRAM!

6 Comments

 • Malin

  Ser du månen där du är ikväll<3
  Den låten spelade vi på min sons begravning för 6 månader sedan
  Min Johnny blev 35 år och är oändligt saknad.
  Nu när jag lyssnade på den bröt jag ihop, den är så fin..
  Kram Malin

  • tiname@live.se

   Så fint! Men så sorgligt med din son… så ledsen för din skull. Förstår att låten lockar fram tårarna och så fint att du delar med dig! De största och varmaste kramarna till dig från mig! //Tina

 • Monika

  Jag lyssnade på låtarna nu men kände inget speciellt. Såg iofs Benjamins program också, tyckte alla de programmen var bra men inte just Thomas. Jag får t ex rysningar och gåshud av Albin Lee Meldau, Josefin t ex. Honom skulle jag gärna se en konsert med. Ja, ja tycke och smak varierar.
  Kram Monika

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *