NÄR MAN STEKER HÖGREVSBURGARE I EN “DE BUYER”…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera.

Hej Hej!

Ikväll blev det högrevsburgare till middag här hemma. Hög också på ett bokstavligt sätt som ni ser… men så blir det när man vill få med allt göttigt i form av sallad, tomat, bacon och rödlök. Jag gillar inte bröd så mycket så det blir oftast bara burgare med grönsaker för min del.

Jag tycker att det är så svårt att komma på nya maträtter hela tiden. Förra året var vi jätteduktiga med att göra menyer veckovis och handlade bara hem vad som behövdes till de olika rätterna. Det var perfekt för då slapp vi den där stressen över att varje dag komma på vad vi ska äta till middag. Vi kom ur den där rutinen av någon anledning och sen har vi inte kommit oss för att plocka upp den igen.

Men nu var det ju de Buyer vi skulle prata om… stekpannan som Per kom hem med för några månader sedan. Det är en kolstålspanna som är kockarnas favorit och om man bränner in den ordentligt och sköter den på rätt sätt så är det en stekpanna som man har glädje av i all evighet. Man kan snabbt reglera värmen oavsett vilken typ av spis eller häll man har och det man steker bränns inte fast i pannan.

Vi är supernöjda med vår som finns HÄR till ett superbra pris just nu. HÄR finns fler varianter i olika storlekar med 25-30% rabatt.

Idag brakade det loss på jobbet och det märktes att alla nu är tillbaka från julledigheten igen. Förmiddagen gick åt till att kolla upp alla mail som rasslade in och eftermiddagen var full av möten. Efter jobbet tog vi en snabb sväng på stan för att fixa ett par grejer inför lördag då vi förhoppningsvis kan fira jul i efterskott med barnen. Om alla håller sig friska vill säga vilket verkar vara en generell utmaning just nu. Det känns som att vem man än pratar med så är de sjuka eller har varit sjuka i någon form den senaste veckan. Helt galet!

Var rädda om er så hörs vi snart igen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Sallyshus
  januari 11, 2022

  Muuuuuums…;)
  Högrevsburgare är verkligen otroligt gott…
  Låter som en stekpanna man borde ha…

  Å FY så trist att få ställa in resan….förstår att det känns deppigt…himla skitpandemi…

  Å va duktig du är med träningen..heja heja…jag försöker också komma i gång…är SÅ jäkla trött bara….säkert sviter efter covid…..:(
  Kram fina du och ha en underbar dag!
  Katarina

  • tiname@live.se
   januari 11, 2022

   Visst är det! Ja, den där stekpannan går inte av för hackor. Den är så bra! Jag är ff deppig över den inställda resan men jag såg nu att Teneriffa skärpt sina restriktioner och då ligger det rätt nära till hands att Gran Canaria följer efter så det var nog rätt beslut trots allt. Tack, ja nu är jag igång även om det är motigt ibland. 30 minuters rörelse varje dag och gymmet två gånger i veckan. Jag ska snart igång med mina PW också så fort snön och halkan försvinner. Hejja dig, du är snart igång igen du också!!! Ha en fortsatt fin vecka! Kram //Tina

 • Mamma+C
  januari 11, 2022

  Gud så goda hamburgarna såg ut.
  Hoppas det går bra med ert julfirande i helgen nu och att ingen blir sjuk.
  Ha en fin tisdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 11, 2022

   Ja, de blev riktigt goda om jag får säga det själv :-). Vi håller tummarna verkligen men några har redan varit sjuka så det borde funka tänker jag. Ha en fortsatt fin vecka! Kram //Tina

 • Ulrica
  januari 11, 2022

  Hoppas ni får till firandet utan problem med sjukdomar etc!
  Nåt som jag personligen gillar med kolstålspannor är att de allra flesta går även att köra direkt i elden utomhus så man kan laga mat i skogen samtidigt.

  Ha det fint!
  kram Ulrica

  • tiname@live.se
   januari 11, 2022

   Vi håller verkligen tummarna för att vi får till ett firande i helgen! Grym panna verkligen!!! Kram //Tina

Previous
VI DRÄNKTE VÅRA SORGER…