NU ÄR DET OFFICIELLT SOMMAR OCH SNART KOMMER BADSÄSONGEN IGEN…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos.

Heeey!

Visst är det sommar när det blir 1:a juni och syrenerna blommar? Även om vädret idag har varit ombytligt här på ön minst sagt med sol och blåsigt på förmiddagen, molnigt och duggregn under eftermiddagen och soligt och skönt framåt kvällen så känns det ändå som att sommaren är inom räckhåll nu.

Jag har ju haft problem med mitt luktsinne sen jag var sjuk i Covid-19 förra våren men jag kunde faktiskt ana doften av syrén idag när jag var intill vår härliga syrenhäck. Lovely! Jag måste kolla upp hur man tränar upp sitt luktsinne igen. Det finns ju strategier för det men det har inte blivit av att jag tagit tag i det.

Äppelträdet har också börjat blomma nu men vi borde verkligen beskära det för vi får knappt några äpplen på det och förra sommaren fick vi dessutom besök av ohyra.

Gräset blev klippt idag också, av min alldeles egen trädgårdsmästare.

Och nu är badsäsongen snart här och jag har klickat hem lite nya badkläder i år. Det känns ändå liiiite bättre att prova hemma än att göra det i butikernas provrum. Den HÄR baddräkten med en liten volang och med shape (tack gode gud för shape!) finns nu hemma hos mig. Likaså ett par leoshorts som jag tyckte var så fina. HÄR finns de. Jag köpte också en snygg brun baddräkt. Den är tyvärr slut men HÄR finns en liknande i en superfin blå färg. Shape även här och jag har en likadan fast i svart. Shorts är så snyggt till baddräkt och HÄR finns också ett par superfina. Bra priser på allt möjligt just nu!

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment
  • Mamma C
    juni 2, 2021

    Söta baddräkter och shortsen var verkligen superfina.
    Kram Carin

Previous
VI TAR TILLVARA PÅ DE FINA STUNDERNA…