Inredning

SNART ÄR DET DAGS FÖR KRÄFTSKIVOR…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Partykungen och Buttericks.

Hej på er alla ni som tittar in!

Tänk att det redan är 1 augusti i morgon. Helt galet vad fort den här sommaren rasslar på och nu är det snart dags att börja planera för årets kräftskivor. Både vemodigt och härligt på samma gång tycker jag.

Jag tänkte att jag skulle tipsa er om en enkel dukning som vi gjorde till förra årets kräftskiva. Här på landet får man liksom ta vad man har så jag la en linneduk lite slarvigt i mitten av bordet och varvade ljuslyktor med dillkronor i flaskor med kork. På tallrikarna ställde jag skålar och stora tebaljor varvat för vi hade inte tillräckligt med skålar och där la vi i kräftorna med en dillkrona som dekoration. Linneservetter med kräftbestick bredvid och glas till det så blev det ändå rätt snyggt med enkla medel.

HÄR kan ni kika mer på hur vi hade det på förra årets kräftis och HÄR kan ni hitta den allra bästa skaldjurssaxen. Jag skulle aldrig klara mig utan en sådan när vi äter skaldjur. Så förbaskat bra! Vi har köpt upp oss på några stycken. HÄR finns också bästa skaldjursbesticken som vi aldrig skulle kunna vara utan. I år hittade jag så snygga kräftskalspåsar som är både praktiska och snygga istället för att lägga alla kräftskal synligt i en skål. HÄR hittar ni dem.

Idag har det varit full rulle här. Lite fix här hemma, en träningsrunda med cykeln och nagelfix inne i Visby. Ikväll har vi varit barnvakt för de små under tiden som deras päron var inne i Visby och åt middag. Det är så mysigt att hänga med de där små juvelerna och få ha dem för oss själva. Alltid lika glada, goa och fina.

Jaha, då var det söndag i morgon och då ska jag bestämma mig för om jag ska börja jobba på måndag eller om jag ska ta lite mer ledighet. Jag får helt enkelt sova på saken.

Ha en fortsatt fin helg så hörs vi säkert i morgon.

KRAM!

2 Comments

  • Kia

    Det va en väldigt trevlig kräftskiva som ni ordnat ❤️👌. Du är så duktig att fixa med mat och dukning 🙌😍. Kram 🥰

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *