ETT SOLIGT FIRANDE…

Posted on

Hej på er!

Igår vaknade vi upp till strålande sol och klarblå himmel och idag är det precis tvärtom… mulet, regn och blåst. Men i morgon vänder det. 19° och sol… då kan man stå ut med en sådan här burrig dag rent vädermässigt.

Gårdagens firande började med en lite lyxigare frukost, ett glas champagne och paketöppning. Den lilla flaggan var självklart hissad. Hade det varit lite varmare så hade vi kunnat äta frukost ute men det var inte ens på tapeten.

Ovanför Toftastranden, en liten bit bort från där vi bor ligger Trattorian som har öppnat i ny regi i år. En italienare med en deli och där bjöd jag Per på lunch.

Vi fick sitta inomhus även här för det blåste lite kallt från havet.

Krogen har fått en rejäl uppfräschning och jag överhörde att det är en Aperolbar på gång ute på den stora altanen på baksidan. Där hänger man ju gärna framåt när allt kring viruset förhoppningsvis har lugnat ner sig lite.

Eftersom vi hade ätit en bastant frukost så nöjde vi oss med varsin primi. Jag gick för antipasto och Per tog in rödräkor med vitlöksbröd. Supergott allting!

Och titta här då… klart man måste testa deras tiramisu. Den var helt klart godkänd!

På vägen hem sladdade vi förbi Toftagården på ett glas rosé och där kunde vi äntligen få sitta ute i solen. Min syster tittade förbi och gjorde oss sällskap en stund (de två sista bilderna har jag lånat av henne) och sen var det dags för oss att cykla hem till oss. Jag kan ju inte gå för den där förbaskade hälsporren så vi får ta cyklarna vart vi än ska. Jag har gått på behandling två gånger och rehabtränar men jag märker ingen skillnad alls. Jag inser att det här kommer jag tyvärr att få dras med länge.

Ett par timmar i solen på altanen med lite färsk frukt hann vi också med innan det blev för svalt och vi fick gå in och förbereda middagen. Men vilken tur vi hade att det var fint väder just igår när det var Pers födelsedag. Allt blir ju mycket roligare när solen skiner.

Ja då är det dags att ta tag i den här dagen. Det ska städas upp lite här hemma och mot kvällen fortsätter vi firandet tillsammans med Pers tjejer.

Ha en fin söndag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Vilken supermysig dag ni verkar ha fått! Grattis till honom!

  Nu så. Nu har jag äntligen läst ikapp här inne. Frossat i de två senaste Gotlandsguiderna (den första har jag läst tidigare), vidare bland bröllopsdagsfirande och barns födelsedag och andra härligheter ni hittat på. Skönt för er att kunna hänga på Gotland nu hela våren och sommaren. Jäklarns vad tiden går. Jag har knappt hunnit läsa en enda blogg på 5-6 veckor tror jag. Men nu är jag på banan här inne i alla fall 🙂

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   maj 10, 2021

   Ja, det var en mysig dag! Per hälsar och tackar för grattis. Det är verkligen lyx att kunna få vara här och jobba härifrån; särskilt den här årstiden. Jag förstår att du inte hunnit att läsa bloggar :-). Ni har ju verkligen fullt upp och det kommer ju att bli så fint och bra. Det ser grymt ut, ert bygge! Kram //Tina

 • Mamma C
  maj 9, 2021

  Så härligt att vädret var med er på självaste födelsedagen.
  Det såg verkligen gott ut det ni tog som en liten lunch.
  Ha en ny bra vecka nu med värme hoppas vi på.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 10, 2021

   Vilken tur vi hade! Det är ju alltid roligare när vädret visar sig från sin bästa sida. Tack och tack detsamma! Kram //Tina

Previous
HURRA HURRA HURRA FÖR MIN DARLING IDAG…