Mode

OCH SÅ HÄR SÅG JAG UT IDAG…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot, Kapp-Ahl, Lindex, Ellos, Bubbleroom och Miinto.

Hello!

Jag får passa på att visa er vad jag har för jobbkläder på mig nu när tillfälle ges eftersom det inte händer så ofta att jag är på plats fysiskt på jobbet. När jag jobbar hemma så är det en helt annan dresscode som gäller. Utgångsläget för oss är att jobba hemma men ibland måste jag vara på plats för vissa möten är ju inte lämpliga att ta via Skype.

Min svarta linneskjorta hittade jag HÄR. Mina byxor är ett par klassiker som jag har i alla möjliga olika färger. De i beige verkar inte finnas just nu men den här modellen brukar återkomma år efter år så håll utkik. Du hittar dem i några andra snygga färger HÄR. HÄR finns ett par snyggingar i beige och HÄR hittar ni ett par andra som jag gillar. Snygga sneakers till finns HÄR och HÄR. Skärpet kommer från Hermés.

Ja ni ser ju vilka mina favoritfärger är ha ha… svart och beige…

Idag blev det beslutat att även vi HR Business Partners blir permitterade på 20%. Man kan bli permitterad på 20, 40, 60 eller 80% så jag är glad över att det stannar på 20 för min del. Det innebär att jag inte kommer att jobba på fredagar framöver. Det känns konstigt och ovant men det var väntat. Flygbranschen är ju inte var den varit om man säger så och idag var vi tre stycken på flygbussen hem när jag åkte från jobbet. Åker man sen eftermiddag från Arlanda så är bussen vanligtvis proppfull.

Ja, det var den här veckan det. I morgon jobbar jag min sista fredag på ett tag och vi ska också passa på att smita iväg här hemifrån ett par timmar, låna Jacob & Lindas bil och susa iväg till någon handelsträdgård. Jag vill tro att vi kanske kommer att springa på lite mindre människor på en vardag än i helgen.

Ha en fin avslutning på veckan så hörs vi!

KRAM!

2 kommentarer

 • mamma C

  Snygg outfit och färgerna går ju att kombinera till allt.
  Vår son har också blivit permitterad på 20% från sitt jobb. Vi får verkligen hoppas att allt kommer tillbaka till det normal snart igen.
  Hoppas du hittar något fint på handelsträdgården.
  Ha en fin fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Tack snälla du! Ja nu längtar man efter att det ska bli normalt igen. Det här är ju för sorgligt :-(. Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *