Familj

RABARBERPAJ OCH FAMILJEMYS…

Hej alla ni som tittar in!

Idag skulle solen stanna hela dagen vilket passade alldeles utmärkt nu när alla de stora barnen har kommit ner till Gotland igen efter ett par veckor på hemmaplan med jobb och plugg. Det var lite kallt i vinden, och vinden var det full fart på även idag så vi stannade här hemma på vår tomt. Vi drack rosé, fikade och bara hade det allmänt skönt och mysigt.

Poolkillen Loa fyllde den lilla poolen…

… och lilla Majken försökte jag att fånga i farten… helt omöjligt. Hon är överallt och ingenstans samtidigt.

Sen var det dags att testa sommarens nya pryl. En uppdaterad variant av att ”springa i vattenspridaren”. Loa var lite skeptisk till att börja med men med lite övertalning från Johannes och Vendela så tog han mod till sig och sprang med. Majkens kommentar var ”läskigt” ha ha…

Sen mot kvällen var det dags för gänget att cykla hem till ”farfar och Pernilla”. Majken med en klick vaniljvisp på snoken.

Här hemma har jag varit solo även ikväll. Per är och spelar padel och jag vårdar ett ryggskott som jag drog på mig igår när vi röjde i alla förråd. Jag kände litegrann igår innan min PW men med en Ipren och efter träningen så kändes det mycket bättre. Men idag… fy fasen inte roligt alls. Så länge jag är i rörelse är det helt ok men när jag suttit en stund. Aj Aj… Måtte det bli bättre till i morgon.

Hoppas att ni också haft en fin tisdag!

KRAM!

2 Comments

 • Mamma C

  Så härligt att ha alla hjärtan på plats nu.
  Hoppas din ryggvärk försvinner snart. Vetekudde och tigerbalsam kanske är något.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Jaaaa, det är så mysigt. Det bästa! Hoppas att du får möjlighet att träffa alla dina snart. Ja, den där värken… den är lite bättre idag så jag hoppas att det går åt rätt håll nu. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *