VERKSTAN – EN NY BUTIK I TOFTA…

Posted on

Hej Hej!

Ni som har hängt med mig här inne ett tag vet att jag har skrivit om Verkstan tidigare. Butiken som startade upp förra sommaren i Ljugarn på östra Gotland. En butik som har typ allt man kan önska och som är så mycket mer än bara en butik.

Nu har gänget bakom Verkstan också startat upp en butik inne i Visby, strax intill Stora Torget och lyckligtvis även här i Tofta. Klart man måste ta en sväng dit och kolla in vad som finns.

Klänningar…

… inredning och mycket annat. Sååå fina grejer!

Här man man gå och nypa i en massa grejer hur länge som helst.

På verkstan kan man också hyra bord och sälja vintage om man vill och just nu kan man också se en konstutställning. Är man fikasugen så finns Warfsholms bageri på plats och även en foodtruck om man nu skulle vara hungrig. Jag är inte förvånad över att det här konceptet blivit så bra med tanke på att två av tjejerna är grundarna av Granit. Det kan inte bli annat än succé. Hejja er!!!

Om jag kom hem med något? Svar JA! Vad ska ni få se inom kort.

Ja då var första semesterdagen snart slut och vi har hunnit med massor. En skön sovmorgon och efter frukost blev det röj i alla garderober och förråd. Per tog en sväng till återvinningen och jag sorterade in allt som ska vara kvar.

Efter besöket på verkstan tog jag en PW och passade på att lyssna på sommarpratarna. Ips vips så har man gått en timme utan att man har märkt det. Lite styrka efter det och sen lagade jag middag i min ensamhet. Per spelar padel om kvällarna så jag är solo. Kul för honom… trist för mig…

I morgon ska det bli sol och förhoppningsvis inga regnskurar så då ska jag passa på att sola lite. I veckan väntar sen frissabesök, nagelfix och test av antikroppar. Det ska bli spännande och se om vi har haft Covid-19 eller inte. Mot slutet av veckan är vi hembjudna till vänner tillsammans med ett gäng vänner vilket också ska bli så mysigt. Lovande förstavecka på semestern.

Vi hörs i morgon igen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  juli 7, 2020

  En sådan butik som aldrig vill lämna och nästan vill ha allt man ser i den.
  Ska bli kul att se vad du köpte.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 7, 2020

   Precis så! Ja, jag ska visa här någon dag nu framöver. Kram //Tina

 • Maria - Wikers Liv
  juli 7, 2020

  Den butiken såg mysig ut! Den måste jag kolla in när vi (förhoppningsvis) kommer till Visby mot slutet av augusti 🙂 Också nyfiken på vad du handlade 🙂 Jag lyckades ju också få med mig en fin sak från “vår” fina inredningsbutik i fjällen 😉 På tal om fjällen… man ska visst klippa gräset med en trimmer, men jag TROR att det bara var första året man behöver göra det för att klippa ner “babygräset”… tror som sagt, vi får nog kolla upp lite noggrannare hur det där gräset ska skötas i framtiden 😉 Ja, renarna ja… vi hade en spricka i ett av de små köksfönstren och min teori är att någon en varit fram dit och råkat ruska lite på sina enormt långa horn… kanske vi får sätta upp ett litet räcke på den lilla “uteplatsen”, så det blir mer skyddat…?
  Skönt för er att ha semester nu och kunna njuta fullt ut på er fina ö! Och vad skönt för er att få veta om det var Covid 19 ni hade, eller det kanske bara var du som var sjuk i våras?
  Ha det fint!
  Kram/Maria

  • tiname@live.se
   juli 7, 2020

   Supermysig butik verkligen! Ja men kolla om de fortfarande har öppet när ni kommer ner. Hittills har de bara haft öppet på sommaren men det kan du kolla på Facebook. Jag ska visa mina fynd här framöver :-). Spännande det där med gräs på taket. Det ska också bli spännande i morgon och få veta om vi har antikroppar eller inte. Både jag och Per var sjuka men Per var väldigt lindrigt. Vi får se vad proven visar. Ha en fortsatt fin vecka! Kram //Tina

Previous
GRILLADE GRÖNSAKER MED ASIATISK STING…