Allmänt

VÅR SEMESTER STARTAR NU…

Gissa om det var härligt att stänga ner jobbdatorn idag och fixa mina sista ärenden på stan inför resan. Det är alltid en blandad känsla av lite stress och förväntan när man har lite att fixa med innan man ska iväg någonstans känner jag. När jag passerade Vasaparken på vägen hem så var det så skönt i solen så jag ringde ner Per till parken för att ta ett glas.

En del träd börjar slå ut på riktigt nu; en del har någon vecka kvar. Isbanan är borta och har ersatts med fotbollsmål. Vasaparken är den mest levande park jag vet och jag minns att jag kände för den så starkt första gången jag passerade den för många år sedan. Här åker man skridskor på vintern och spelar fotboll övrig tid, tränar i olika former, det finns danskurser och en paviljong för yoga. Det finns en populär lekpark, en fin minigolfbana och flera små oaser där man kan äta något lätt och ta ett glas. Den här parken pulserar nästan dygnet runt.

Här landade vi in idag. På det lilla haket som ligger i parken i korsningen Dalagatan – Odengatan.

Och så fick vi besök av vårt lilla flickebarn Majken och hennes mamma som tittade förbi. Jag älskar att vi bor så nära varandra så att vi kan ses lite spontant i vardagen.

En busunge är vad hon är…

Ja den här veckan har det varit full fart minst sagt. En hel del att runda av på jobbet, fixa grejer inför resan och så mellanlandade Philippa här i går kväll inför sin resa till Grekland som startade upp tidigt i morse. Hon tar ett studieuppehåll nu och ska jobba som reseledare i Grekland över sommaren. Det kommer att bli en grym upplevelse för henne!

Nu är det dags att ta hand om röran här hemma. Det ligger kläder och grejer överallt och just nu har jag svårt att förstå hur vi ska få ordning på allt inför morgondagen.

Vi hörs!

KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *