SÅ VÄRDEFULLT MED VÄNNER…

I lördagskväll, efter dopet, hade vi bjudit hem ett par fina vänner på middag. Vi hade inte oceaner av tid på oss inför den här middagen så vi var tvungna att välja något enkelt. Det fick helt enkelt bli tacos. Nu när vi inte har några barn hemma längre så äter vi nästan aldrig tacos så för oss blir det en liten happening när det sker.

Förutom allt klassiskt så som grönsaker, majs, ost mm så hade jag picklat rödlök och rödkål kvällen innan.

Vi är så glada för att vi har de här två i våra liv! Jag kände Maria sedan gammalt och Per kände Markus sedan väldigt länge men jag hade aldrig träffat Markus innan de blev ett par och Per hade aldrig träffat Maria innan vi började umgås i den här konstellationen. Vi har alltid så roligt ihop när vi ses och har vi har skapat en hel hög med minnen tillsammans. Så värdefullt!

Den här gotlandssvängen skulle vi ha fått hjälp med att sätta upp hyllor och ett stänkskydd över spisen men tji fick vi. Han dök inte upp fast vi hade bestämt… Dessutom fick vi ett tråkigt besked från vårt försäkringsbolag idag, att de inte kommer att stå för någon evakueringslägenhet när vår vattenskadade lägenhet ska renoveras. Suck… jag orkar inte. Vi lägger ner så orimligt med tid på att få någon slags ordning på allt både här på Gotland och i Stockholm. Nu är vi tillbaka till ruta 1 igen. Vi är inte jättesugna på att åka tillbaka hem till Stockholm till allt elände men det är bara att bita ihop.

Hoppas att ni har haft en bättre uppstart på veckan än vi…

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Lena - gott för själen
  februari 5, 2024

  Åh vad gott med tacos. Det var länge sen. Som sagt, vuxna barn… 🙂

  Men jaha, är det tänkt att ni ska bo mitt i renoveringen då eller? På din beskrivning låter det som ett rätt omfattande projekt för att få ordning på allt.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   februari 5, 2024

   Vi kommer inte att kunna att bo här under renoveringen. Inte av köket i alla fall så vi måste hitta ett annat boende där vi självklart inte vill stå för kostnaden. Så det är i den diskussionen vi är i nu. När ska nästa steg tas, hur omfattande blir renoveringen, hur lång tid kommer det att ta, vart ska vi bo under tiden och vem betalar? Så tungt allting… Kram //Tina

Previous
LILLKUSINENS DOP…