SKÄRTORSDAGSKVÄLL MED FINA VÄNNER…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot.

Glad Påsk på er!

Hoppas att ni har en fin uppstart på påskhelgen!

Igår eftermiddag stängde jag igen min jobbdator och drog en djup suck av lättnad. Jag visste att de första sex månaderna i min nya tjänst skulle bli oerhört intensiva av olika anledningar och så blev det också. Men nu ser jag luft i min kalender för första gången på länge och jag kommer att kunna få möjlighet att ta tag i sådant som legat åt sidan under den här tiden. Känns så bra!

När kvällen kom gick vi i regnet bort till Vinbaren Combo på Odenplan där vi mötte upp våra fina vänner Helena och hennes P.

Min korta kappa/jacka hittar ni HÄR. Jag har även klickat hem den HÄR. Trivs så bra i båda!

Så mysigt att få ses igen. De hade kört upp till Stockholm bara för att vi skulle umgås. Det var fint!

På Combo finns massor av spännande viner och vi blev inte besvikna på det som valdes ut.

Gott vin och en chark- och ostplanka. En pangstart på kvällen!

Vi tog sen en taxi bort till Aperitivo där vi åt en god middag!

Efter en mysig kväll så var det dags att runda av för den här gången och vi gick den korta promenaden hem. Jag är så glad över att jag fått lära känna den här stjärnan! HÄR hittar ni Helenas blogg.

Idag har vi fixat och donat en massa inför morgondagen då vi ska fira påsk med delar av vårt crew. Det ska bli så mysigt. Vi ska passa på att fira lite födelsedagar också samtidigt. Nu när vi är så många så är det inte alltid som vi får till att fira varje gång någon fyller år så passar vi på när vi väl samlas.

Ha en fortsatt fin påskhelg!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Katarina
  mars 29, 2024

  Väldigt fina jackor/kort kappor. Hur är de i storlek?
  Glad Påsk 🐣

  • tiname@live.se
   mars 31, 2024

   Kul att du gillar dom! De är rätt stora i storlekarna. Jag har M i båda. God fortsättning! Kram //Tina

 • Mamma C
  mars 30, 2024

  Vilken trevlig skärtorsdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 31, 2024

   Ja den var härlig! Ha en fortsatt fin helg. Kram //Tina

Previous
SÄLEN DAG TRE OCH FYRA…