Allmänt

SLUTET GOTT ALLTING GOTT…

Vet ni… snart är det där betongtegeltaket ett minne blott och det kommer istället att ligga ett plåttak på vårt lilla hus. Tror ni inte så att vår snickare, som ett tag var vår fd. snickare hörde av sig i förra veckan och sa att han hade fått en lucka och kunde fixa vårt tak nu under september. För en bråkdels sekund så tänkte jag att… nääää du… men så insåg jag att jag har svårt för att vara tjurig så efter ett snabbt snack med Per så har vi nu bokat in ett takbyte som startar upp redan i morgon faktiskt. Nu är han vår snickare igen haha…

Så när vi kommer ner till Gotland nästa gång så ska allt vara klart och fixat. Betongteglet som jag har förstått att en del tycker är jättefint kommer vi att sälja av när vi kommer ner till ön igen. Slutet gott allting gott vad gäller den här historien.

Idag har det varit full rulle. En lunchdejt med en fin tjej, en nyfunnen vän som jag tycker väldigt mycket om. Mot sen eftermiddag hämtade jag upp det lilla flickebarnet på förskolan. Vi gick en sväng till leksaksaffären och köpte tuschpennor, gick på ett fik och sen hem till oss där vi mötte upp Per som kom från jobb i Uppsala. Så mysigt att kunna rycka in och hjälpa till lite ibland när saker och ting kör ihop sig. Jag minns hur tight det var när mina barn var små och man skulle få ihop vardagen. Det känns som att det var alldeles nyss…

I morgon är det fredag igen och nu ser jag fram emot en hel helg utan några planer. Nästa vecka accelererar vi upp igen så den här helgen ska verkligen gå i lugnets tecken.

Ha en fin uppstart på helgen när den kommer!

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *