STANNA VÄRLDEN EN STUND…

Posted on

Hej allesammans!

Här kommer ett sent inlägg för det har varit fullt upp med de minsta i familjen ikväll. Jag är så otroligt stolt över mina små barnbarn som nu är fem och tre år gamla. De är i en ljuvlig ålder just nu och är med på allt man föreslår. I deras värld är allt vi hittar på spännande och jag måste ge Per massor av cred för att han är så fantastisk vad gäller att göra den mest banala sakerna, som exempelvis att ta fram grillen, vattna växterna på altanen eller hämta ved, att bli ett hiskeligt stort äventyr. Den här åldern och den här tiden är ju så mysig och jag vill bara stanna världen en stund för nu går det alldeles för fort…

Men ikväll gjorde vi lite mer än bara de vardagliga sakerna.

Vi gick till lekparken som ligger ett stenkast bort från där vi bor. Den är inte världens roligaste precis men vi är å andra sidan så sjukt bortskämda vad gäller lekparker i Stockholm. Där finns det massor som är tip top alldeles i närheten av där vi bor. Majken gungar gärna i “bebisgungor” som hon säger och hennes docka Fia-Fia är alltid med i alla sammanhang.

Vi gick hem igen och åt lite middag och barnen fick umgås lite med grannens katt Morris som trivs liiiiiite för bra här hemma hos oss haha.

Sen gick vi ner till affären och köpte glass.

Väl hemma igen så var det dags för klädbyte för den här bestämda unga damen. Majken älskar att byta outfits flera gånger per dag. Ikväll blev det typ tre…

Att baka är ju alltid kul och muffins är ju en favorit så det fick helt enkelt bli ett muffinsbak; en del med hallon och jordgubbar i, en del med choklad och en del med blandad smet. Nu längtar jag verkligen till att allt kan bli normalt igen så att vi kan få hitta på massor av roliga saker med de små uppe i Stockholm när vi kommer hem dit igen.

I övrigt har det varit en lite snärjig dag med jobb, frissabesök och så har vi fixat nya pass eftersom våra är på väg att gå ut. Jag har också hämtat upp min MTB som har haft problem med växlarna. Men nu ska det vara fixat så i morgon ska jag ta en tur och hoppas på att allt ska funka igen.

I morgon är jag också permitteringsledig så jag klurar precis just nu på vad jag ska hitta på. Jag får helt enkelt sova på saken.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments
 • Mamma C
  augusti 6, 2021

  Vilken mysdag du/ni haft.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 6, 2021

   Ja underbart när man kan få rå om de små som man vill <3. Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  januari 22, 2022

  Så söta små sommarbarn! Underbart att få njuta av sommaren och nuet när man är liten.

  Kram Lena

Previous
EN KVÄLL MED HÄRLIGA VÄNNER OCH HÄR KOMMER ETT RECEPT PÅ EN GOD SOMMARSALLAD…