STRANDLIV I TOFTA OCH VI SAMLAR PÅ SOMMARMINNEN…

Posted on

Nu har vi det så där bra igen. Vi har haft några dagar då vi inte har haft något planerat utan bara har följt med och tagit dagen som den kommer. När vädret är med en så blir man ju så himla glad och uppåt och nu har vi verkligen haft ett par fina sommardagar här på Gotland efter en hel vecka med blåst och regnskurar. Men nu är det glömt och nu leker livet igen.

Ni är flera som har hört av er på olika sätt och skriver “vilket liv ni har och hur fantastiskt det verkar vara”. Och ja, jag är så tacksam för det vi har. Såååå tacksam! Man vet aldrig vad som lurar runt hörnet så vi har bestämt oss för att ta tillvara på varje minut av vad livet har att erbjuda oss. Sen händer det så klart en massa saker bakom kulisserna som är mindre kul emellanåt. En del delar jag med mig av men annat håller jag för mig själv. Vill bara ni ska veta att det inte bara är yta i den här familjen. Vi är nog som alla andra familjer. Vi upplever härliga saker men har också våra stunder då det kan vara tungt.

Men nu ska vi fokusera på den här helgen. Startade gårdagen med en sväng till stranden och tanken var att vi skulle hänga där hela dagen.

Men när vi blev hungriga så hamnade vi på Tofta Beach Club för en lunch.

Tofta Beach Club huserar i den gamla badrestaurangen som funnits här sen jag var liten och om några år ska det bli ett helt annat härligt koncept här som vi ser så mycket fram emot. Men just nu är grisen sminkad och vid fint väder så är det jättemysigt här.

De har supergod mat och dryck och min favorit är deras Moules. Den slår alla Moules jag har ätit på andra ställen med hästlängder. Servicen blir bara bättre och bättre för varje år och vi är alltid nöjda när vi är här.

Sen var det ju det där med att vi skulle gå tillbaka till stranden men då händer något som jag älskar med Tofta. Då springer vi på vänner som hänger vid poolområdet och ips vips så hänger vi också där. Spontant sommaräng så som det blev igår är ju så himla mysigt!

DJ Lucas spelade. Han är så grymt bra och expert på att läsa av sin publik! Behöver ni en proffsig DJ i något sammanhang så ska ni höra av er till honom.

Härligt häng i Cabanas!

Flera gånger i veckan spelar Per padel med bland annat dessa glada herrar. Då är de uppe med tuppen… vi pratar 06.30 och sen kör de ett par timmar. När han kommer hem så ligger jag fortfarande och sover haha…

Och sen kom våra fina vänner M&M förbi. Det blev en eftermiddag med rosé i glasen och många härliga skratt!

Ja sen promenerade vi längs med stranden hem och hämtade upp strandgrejerna på vägen.

I morse när Per spelat padel klart så skakade han liv i mig och sen gick vi ner till stranden och fick ännu en härlig sommardag.

Jag har lyssnat på sommarprat, snackat med grannar och vänner som också hängt på stranden idag och det fick det bli en enklare lunch än igår.

Vi plockade upp en Bueno på The Bab som är en del av “Smak av Gotland”. De serverar goda grejer i pitabröd med kött av hög kvalitet från just Gotland. Jag har lite svårt för kött och kyckling i den här typen av mat men många tycker att det här är fantastiskt så testa om ni är i krokarna. En Fritz-kola till det. Gott!

Nu ska vi sno ihop en middag här och packa lite inför morgondagens tripp till Ljugarn. Älskar både Ljugarn och Thomas Stenström som kör en konsert där i morgonkväll.

Vi samlar på sommarminnen!

Vi hörs!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 Comments
 • Mamma C
  juli 9, 2023

  Vilka härliga dagar ni har.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 11, 2023

   Ja, just nu är det verkligen härligt! Kram //Tina

 • Monika
  juli 10, 2023

  Härliga okomplicerade dagar. Blir lite nyfiken på två saker. Jag älskar ju moules och äter det ofta, både på restaurang och hemma, senast i måndags. Vad är det med Toftas som gör dem så mycket godare än andras? Street food såsom mat i pitabröd gillas också. Vad är det med kött och kyckling som gör att de inte går hem hos dig?
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   juli 11, 2023

   Toftas Moules smakar helt enkelt mer. Många jag har ätit smakar inte något alls. Vad gäller kyckling och kött i sallader, wraps etc så upplever jag att det ofta är dålig kvalitet. Det är skinn kvar på kycklingen eller fett och senor kvar i kött. Jag vill kunna se vad jag äter så därför är jag lite kinkig med det. Kram //Tina

 • Hannas krypin
  juli 10, 2023

  I bloggen kan man verkligen fokusera på att bara visa upp de härliga delarna. Det är lätt att glömma bort att allt såklart inte bara är underbart hela tiden. Härligt iallafall att kunna ta en dag på stranden.

  • tiname@live.se
   juli 11, 2023

   Ja visst är det så. Vi får ju så klart vår beskärda del av allt möjligt och jag brukar dela med mig av jobbiga saker också emellanåt men jag försöker att fokusera på det som är bra och njuter av det. Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  juli 18, 2023

  Ja ni samlar verkligen underbara minnen! Så härligt att “hänga med” här på sidan 🙂

  Kram Lena

Previous
VAD JAG PYSSLAT MED DE SENASTE DAGARNA…