VI SMYGSTARTADE HÖSTLOVET…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, KappAhl och Ellos.

Ja nu står det på… om en vecka startar höstlovet; i alla fall här i Stockholm. Men vi smygstartade lite idag eftersom de små kommer att vara på Gotland då. Och det passade ju perfekt med en bio med Loa eftersom hans lillasyster var bortbjuden på kalas som han absolut inte ville följa med på. Päronen var på vift på annat håll.

Lillpojken levererades till oss på förmiddagen och det första han gjorde var att krypa upp i soffan och lägga sig bredvid Per i soffan. Han älskar verkligen Per och där låg de och snicksnackade hur länge som helst.

Det blev lunchdags och så klart hamnade vi på Burger King vid Odenplan som är Loas favorithak just nu. Vi har inte varit där på evigheter för det har varit så sunkigt men de hade faktiskt renoverat och fräschat upp hela stället. Precis när jag satt och tänkte på det så kom det in en kille med en påse tomburkar och strök omkring bland borden. Vid ett bord hade någon lämnat kvar sina rester. Killen hittade en liten påse med pommes som han tog och glupskt började äta av under tiden som han gick omkring och spanande efter fler rester. Jag blev så tagen av det…

Vem är jag att klaga över att någonting inte har varit fräscht. Jag skämdes.

Vi tog tunnelbanan ner till Hötorget och eftersom vi hade gott om tid så tog vi en sväng runt torget och spanade in allt som finns där.

Jag älskar Hötorgshallen! Det finns så mycket härligt där och det är verkligen det perfekta stället för en mysig vinlunch eller en AW. Det är för övrigt ett av de få ställen där man fortfarande kan köpa en flaska vin över disk på Systembolaget.

Vi gick in till grannen…

Coola killen ville se “Tuffa gänget”.

Mina bruna byxor verkar vara slut men de finns kvar i svart HÄR. Så sköna och prisvärda. Min stickade tröja hittar ni HÄR. HÄR finns en liknande kappa. Mina sneakers som är de skönaste jag haft på länge finns HÄR. Liknande scarf HÄR.

Nästa gång kanske det blir Lassemajas detektivbyrå. Mot kvällen överlämnades lillpojken till sin familj och vi vandrade hemåt i ett höstigt Stockholm.

Nu sitter jag här framför “Så mycket bättre” och det ska bli spännande och se vad det blir av det här i år. Ingen av mina favoriter är med men vem vet… jag kanske lyckas få någon ny att lägga till i favoritlistan.

Ha en fortsatt fin lördagskväll. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Monika
  oktober 23, 2022

  En av mina favoriter är med – Albin Lee Meldau. Sjunger sååå bra och är fin att titta på också. Darin gillar jag också men absolut inte Olle Jönsson.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   oktober 23, 2022

   Jag har tyvärr inte knäckt koden till Albin. Kanske kommer efter den här säsongen. Vem vet? Jag har ju Thomas Stenström och Marcus Krunegård närmast mitt hjärta. Kram //Tina

   • Monika
    oktober 23, 2022

    Ja Marcus Krunegård är bra, från Norrköping också. Ja så är det, en del är svårt att knäcka koden till och ibland lyckas det inte. Kommer aldrig att knäcka koden till Thomas Stenström. Inget att fästa ögonen på, sååå tråkig, tråkiga, konstiga texter ( slå mig hårt?), sjunger inte så bra och har ett väldigt konstigt uttal. Ja, ja smaken är olika.
    Kram Monika

    • tiname@live.se
     oktober 23, 2022

     Ja bara en sån sak; att Markus är från Norrköping. Jag har ju bott där i flera år och älskar den stan. Gillar hans mellansnack på konserterna och hans texter är så intressanta. Han är ett geni i mina ögon. Och jag tycker precis tvärtom mot dig vad gäller Thomas Stenström. Hans texter är magiska och får en att tänka till. De är inte alltid vad man kan tro vid första anblicken (slå mig hårt kanske inte handlar bokstavligen om att man ska slå någon hårt) och jag håller inte alls med dig om att han inte sjunger bra. Jag var på en magisk konsert med honom under sommaren som gick och den kommer jag att leva länge på. Men vi har olika smak när det gäller musik och tur är väl det att det finns någon för alla :-). Det är väl det som är grejen med musik. Kram //Tina

 • Mamma C
  oktober 23, 2022

  Vilken myslördag ni hade.
  Såg på Så mycket bättre med och jag gillade några av tolkningarna som framfördes.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 23, 2022

   Ja så mysigt att få umgås med den lilla <3. Det är också alltid mysigt med "Så mycket bättre" även om ens favoriter inte är med. Kram //Tina

Previous
VÄLKOMMEN FREDAG…