Allmänt

VARFÖR GÖR MAN INTE DET OFTARE…

I söndags vaknade vi upp till ett fantastiskt vinterväder. Det hade kommit massor av snö under natten, det var vindstilla och solen sken från en klarblå himmel. För en del blev det lite skidåkning på fm och för andra blev det en skön fm hemma.

Vid lunchtid sammanstrålade vi och åt lunch ute på altanen och fasen vad mysigt och gott det är att äta utomhus. Varför gör man inte det oftare?

Krispig morgon!

Snön sopades bort…

… och grillen åkte fram.

Lite soppa värmdes på och tillbehören till grillkorvarna plockades fram.

Så mysigt och enkelt ju. Under pandemin åt vi ofta middagar utomhus eftersom man inte kunde träffa sina vänner inne men sen har vi ju gått tillbaka till att hänga inomhus igen.

Efter lunchen var det dags för oss att säga hej då till det här sköna gänget och börja köra hemåt igen.

Lite tufft att lämna när det var en sån bra dag för skidåkning men jag håller tummarna för att vi kan få några fina soldagar när vi åker upp igen på påsklovet.

Jag känner mig fortfarande lite risig. Trött och lite ont i halsen men det är väl bra tajming att beta av det nu när vi inte har något speciellt bestämt i helgen. Eller så är det allergi. Jag känner av den trots att det är fullt vinterväder utomhus. Träden fortsätter ju att knoppas oavsett om det är snö ute eller inte.

Vi hörs!

KRAM!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *